Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komsiluk se naputova a mi jos pusimo price bice bice bice :):) i niko da snosi posljedice sto ih nismo davno dobili i niko da pita gdje smo zakazali pa smo godinama zaostali iza komsija ... e moj narodeeee I ovo je suplja necemo ih dobiti zadugo a ovima koji odlucuju i ne trebaju jer 955 njih ima drzavljanstva Srbije i Hrvatske ... kad aje Harisov ministar Alkalaj uzeo Hrvatsko drzavljanstvo a od ove zemlje prima tolike plate i naknade obicnoj sirotinji je trebalo biti sve jasno ali jednostavno mi smo takvi i sve cemo uciniti sam oda ne pogledamo istini u oci ..
u novembru bice u decembru...bice bice.....
...ne traže, jer znaju da druge ne mogu ni dobiti. Isto ko što ja to vanago od bh pasoša nisam nikad htio vadit
Jel radi ovog da se glasa za SDA? Gdje je Tihic da govori o vizama?
Jel\' hidžretske ?
pa evo mi nismo nikad zeljeli Evropu... SDA bradonje zele Pakistan u Bosni, a SDP mrze Evropu otvoreno inace.. sta hocete? Ocito necete EU, onda jedan zid treba sagraditi oko Bosne i vozdra, to je to.
@Herceg Bosna Aj ga flautaj decko. Neki od nas imaju samo BH pasose i NE ZELE druge. Cao!
U oktobru bit ce u novembruuuuu U novembru bit ce u decembruuuuu Bit ce gore sto me vise lozeee Srce bez tebe ne mozeee...:)
Da. Hidžretske.
Jel\' ovo 2011 sa ili bez PDV-a? Ako je bez, onda ide jos 16% na to. Ha ya.... cuj \"vec 2011\".. moj Boze, moj Boze.
Bilo bi super kad bi Albaniji barem mjesec dana ranije ukinuli vize nego ovoj umjetnoj tvorevini, tek onako radi gusta :-)
Jel\' Hidzretske il\' koje?
L.O.L .....od mene. :-)
...tek tek, tek ti je 16 godina,tek teek teeek teeekkk..
hahahahahahaha bez viza VEC od 2011??? jel to isto kao sto je bilo i \"bez viza vec od septembra 2009\", \"bez viza vec od aprila 2010\" , \"bez viza vec od jula 2010\" , \"bez viza vec od septembra 2010\" , \"bez viza vec od oktobra 2010\" ??? mislim ovo su naslovi samo nekih tekstova/izjava kojih se u ovom trenutku mogu sjetiti. a da vi politicari i novinari shvatite vise da mi necemo nikad biti bez viza? mislim regularni normalni narod je to VEC prihvatio, vrijeme je i za vas ja mislim...