Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad nam ukinu vize,6584. godine,ko će imati para da putuje!?
@Kacunak je u pravu ,oni samo lazu nece nikada da pogledaju istini u oci
Hajde skeptici, smirite se malo. Nije pitanje da li se laze nego je pitanje ko laze... Nisu stranci krivi sto imamo nesposobne i korumpirane politicare koji ne rade u interesu BiH a kladim se da ih pola vas podrzava... Oni koji se pozivaju na to da nece nikom dati glas josh su gori od onih koji glas daju nacionalistickim strankama. IZADJITE NA IZBORE i glasajte, ako treba, i za MIKI MAUSA ali glasajte. Ne glasajte za iste jer nam je isto sam istim :)
hahahha .... joj vica majko mila .... nisam se ovako ismijo,ne pamtim ! =DDD ma nece nam nikad ukinut vize .. mamiicu oni svoju nek lazu ... joj ... treba njima bin laden okrenut jedan avion da ih koji put obletii kad ovako slasno lazu !!
Ja sam ovu vijest procito prije dvije godine!
i sta bi covjek trebao reci ? WOW
zaboravio si i na ovu: LAŽI, LAŽI, LAŽI ME, TI TO RADIŠ NAJBOLJE......
hahahahahhahahahahahahhaahahhahahahahahahahhaha ne da sam znao nego sam cak i napisao komentar prije par dana na slicnu objavu!!! HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA prejako daj ljudima nek vjeruju u sve! BOSANSKI OLOSU USTANI SE I JEBI SVE SVIMA!!! DAJTE RAT BA OPET I GOTOVA STVAR STA SE NATEZEMO VISE BA!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=YzF3oMBJFNk
jel to ono lazi me,lazi bomajku dokle ce te vise da lazete
Krepaj Magarce dok trava naraste!
da mi je ijedno sad hehehehe ove zvjezdice ne vrijede ni za WC-a :-/
KOJE GODINE? Daj recite samo godinu! Znamo i mi da ce to biti decembar!
Joj, hvala ti, ne pamtim kad sam se ovako slatko nasmijala.:) Daj Boze do decembra 2011, o decembru 2010. nema govora.
evo sa ovakvim autobusima i po ovakvom vremenu http://www.liveleak.com/view?i=e34_1283882244