Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako su brzo klixovci makeli ovu vijest sa početne stranice, da ne bi neko slučajno pročitao vijest i komentare! Kako ste jadni, a ovo sa policijom RSa je iscenirano, veće su političke igre u pitanju!
Ljudi vise ne placu,bol izlazi na druge nacine..Zalosno je i tuzno vidjeti cjelokupnu sliku naseg drustva..Svim dobrim ljudima,vjera i nacija Sretna Nova Godina i za neko bolje sutra..
KAKO NIJE BAKIRU SRAM DA GLEDA OVAKVU PATNJU ?? JEL POLITICARI IMAJU BAREM MALO OSJECAJA ??? ZAO MI JE :'(
nije da ga opravdavam,ali zasto mi kao narod ne pomognemo,vcrs ce se potrositi samo tako para i onda ce se kukati kako se nema kako je bakir za sve kriv i kako su svi politicari krivi,treba poci od sebe da se ispravljamo,politicari su zapravo nase ogledalo,al kod nas je bitno samo da JA nisam kriv
Htjela sam reci da su svi krivi Bez obzira ko su i sta su !! Bez obzira nacionalnost i vjera svi su za mene gamad
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Pa gdje su sad balije tipa SDA, Bakir i njihovi podanici poput Dr.Ona da pomognu te stotine hiljada ostalih koji su glasali za iste 20 godina, a znaju seruckat o braći im po fašizmu i kriminalu četnicima i ustašama, a ista su govna. Jadni narod ispašta dok se oni prepucavaju i glume žrtve ili napadaju jedni druge.
_Mjesec Zvijezda_ i 1 drugih su dali negativnu ocjenu Šta je majke vam ga fašističke nabijem, šta se krijete :)
Genocidaši ti hebali mater, za SDA i Bakira mogu glasati samo balije fašističke i kriminalne, a ne narod tj. bošnjaci. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)