Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"harambasa\" braca , gdje si sta ima, oklen tebe ovdje !?
Pa sta ako je ruzan.. Dok mastate o tamo nekim olujama, ili mozda strahujete od kojekakvih referenduma, ON vas sve kolektivno hebe u zdrav mozak. On je i danas ugrabio masnu dnsvnicu, a vi glupi narode i dalje se koljite.
Harambasa pogresno razmisljas. Ti bi zelio rat a ja nezelim da mi djeca ginu od granata. Lako je tebi u dalekoj Americi pricat. Stvar je mozda jednostavna: prestanimo da rusimo \"SILOM\" RS jer ona se nemoze ukinuti ako to srbi nezele. A i oni nemogu dobit samostalnu RS bez bosnjaka i hrvata. Prestanimo sanjat tj. strahovat. 13 godina je proslood Daytona i pomakli se nismo. Sami sebi smo kocnica...
Samo da znate da ce u Americi sigurno doci na vlast Obama i Bajdon a moguce je da Holbruk bude ministar vanjskih poslova umjesto Kondolize Rajs..Busovi Republikanci su vec 8 godina i zbog stanja ekonomije i sveg nezadovoljstva njegovom vladavinom kao i svih prognoza da ce demokrate preuzeti vlast na predstojcim predsjednickim izborima .Klinton i njegova supruga Hilari podrzavaju i pomazu Obamu demokratskog kandidata.takodje nemojmo zaboraviti da je Jo Bajdn zamjenik Obame vekliki prijatelj Bosne i dobitnik ovogodisnje nagrade Srebrenica kao veliki borac i humanista za pravdu i jedan od najzasluzniji za lobiiranje i donosenje odluke u Americkom senatu proslke godine dgje je izglasano da su Bosanski Srbi nacinili Genocid u Srebrenici i da je Smrdija izvrsila agresiju na nasu drzavu BiH. Ovo je jos jedna od dobrih vijesti za BiH.
A vi kmetovi mislite da bosnje imaju samo lovacke puske ko 92???E moji kmetovi jadni,jad i bijedo,pogledajte koliko je moci skoncetrisano u sarajevu i nemojte se brukati.Sve pare su tamo ;) zato nelaprdaj i poklopi se usima,SLUGO!!!!
ISTINA-Taze - Bivši američki ambasador u Hrvatskoj Peter Galbraith izjavio je da su bosanski Srbi \"genocidni fašisti\", prenosi agencija \"Srna\". Galbraith je rekao da se 1995. godine \"založio za zaustavljanje hrvatsko-muslimanske ofanzive na Republiku Srpsku, prije nego što su Srbi potpuno poraženi, ali da je pogriješio\", prenosi internet magazin \"Bosnjaci.net\". \"Bosanskim snagama trebalo je dozvoliti da do kraja završe posao. Jer bosanski Srbi su fašisti, genocidni fašisti. Možda bi bilo bolje da smo tada dozvolili da oni budu u potpunosti pokoreni, da bi se njihov nacionalizam zaustavio\", naveo je Galbraith u emisiji \"Kako se ratovi završavaju\", emitovanoj 10. oktobra na \"National Public Radio\". Autor Dejtonskog sporazuma Richard Holbrooke govorio je u toj emisiji o pregovorima u Dejtonu i zaustavljanju rata i objasnio kako je BiH morala de fakto da bude podijeljena na dva dijela, odnosno entiteta. Visoki predstavnik za BiH Miroslav Lajčak rekao je da entiteti odmažu napretku u BiH, ali da je taj način sklopa bio neophodan da se uticaj jedne grupe ne može koristiti protiv drugih etničkih grupa
Ovoliko bolesnih potura na jednom mjestu nije odavno viđeno, sto vise mrzite i napadate Srbe više radite na razbijanju BH, Dodik vam je trn u oku drži vas u šahu ako povuče ministre sa državnog nivoa blokira rad BH institucija i možete da prdite, o nekom ratu nema ni govora to sad MZ nebi dozvolila, mislite da Srbi nemaju oružje varate se
Mi i imamo eksluzivno pravo na BiH jer nasa nacionalnost -citaj bosanac nam to daje ;) a vi dok god budete glumili da ste veci srbi neg oni preko drine vama mjesto u BiH nije,zato se bolje pomirite stim,i vi ste Bosanci i hercegovci pravoslavne vjeroispovjesti i gotovoooo :) inace slijedi traktorijada od Banja Luke do beograda ko sto je bila spremna 95 da vam nije bilo amera,bolje zacepite gubice inace vas nece bit nigdje!!!Ne zaboravite,vi ste bili kmetovi u Bosni uvezeni iz Srbije da sluzite osmanlijama ;)
Da se hoce Stari Dinosaurus danas pocet otcijepljivat, volio bih nego ista zbog onog Lajcaka Levata Visokog. Pozdrav Administratoru Arslanu -Lavu Velikom. Hos i mene banovat?? Juce si ispao pravi pakas, ujutro lajete na forumu, MirCerka psuje juce nesto oko hajke na pse, a poslije o Natasi Vodusek, ukinete temu a kolege sa foruma banujete jer vas pitaju sto ste ukinuli temu o Slo Ambasadorki, jesu oni psovali na njen racun, ali i FTV joj jebu majku pa nista, a jebem joj i ja sada isto ko i ovome starom idiotu. Otcijepi se i razguli ako imas ....
Ej stvarno ste patološki bolesnici. Neće nikada biti refernduma dokle god je Republike Srpske. Nema vam Bosne bez Srba, shvatite to. što više radite na ukidanju Republike Srpske, to više radite za referendum. Što više mrzite Republiku Srsku to više stvarate nepovjerenje i radite protiv BiH. Fino vam je lajčak rekao da nema Bih bez Srba. Smjena Dodika neće biti na dobrobit BiH pošto Srbi govore kroz Dodika i to je njihov jasan stav. Ako bi se smijenio Dodik došao bi drugi možda još gori, jer Srbi nemaju povjernja u agresivnost Bošnjaka koji bi da dobiju eksklizivno opravo na biH. Neće moći
Pratit svaki pokret,pogled,dah i misao ovih obrijanih cetnika,Ne daj da jos jednom pokusa krast i ubiat,unistavat nasu zemlju i narod,NE ZABORAVI,NE SPAVAJ,NE VJERUJ,NE DAJ!!!
Ja sam za ekonomske regije :)) Dajte Visoko Sarajevu heheheh
Mi dobojlije 100% podržavamo ukidanje entiteta \"repulika srpska\", jer je zasnovan na genocidu i kao takav koči razvoj naše opštine i dobojske regije u cjelini. Zelio bih naglasiti da će se grad Doboj i većina njegovih stanovnika (MISLIM NA PRAVE DOBOJLIJE, A NE OZRENCE I KOPITARE KOJI SU SIŠLI SA OKOLNIH PLANINA) svim silama zalagati za ukidanje \"srpske republike\", pa ako je potrebno i silom, jer su profašističke-četničke snage na izmaku, i samo se čeka trenutak kada će se raspasti. Dečak iz Doboja.
JOJ RAJA, POGLEDAJTE OVOG FOSILA KUZMANOVIĆA-PIČIĆA KAKO JE RUŽAN KO PROLIV... MAH, ISTI KO NJEGOVA GENOCIDNA TVOREVINA TZV. SRBSKA REPUBLJIKA. ;-) @HARAMBAŠA, NEĆEMO MI \"OLUJU\", NEGO \"BOSANSKI TORNADO\"!!! ZGROMIT ĆEMO OVE ČETNIČKE PIZDE ZA 24 SAHATA, JER NIZAŠTA ONI NISU STVORENI! ;-) JOOOOJ, PA RASTURIT ĆEMO IM GUZICE NEĆE ZNAT KO IH KAKO I ODAKLE JEBE!!! ;-) PS. JOOOOJ, PORAZA OD CRNE GORE ZA SMRDLJIVE ČETNIKČIĆE, ZAKONITO \"DVOSTRANO\" PRIZNANJE REPUBLIKE KOSOVO ;-)
Sta ovaj Dinosaurus sada mijenja pricu pa sto sad se predomislili a mi se vec poceli spremati da provedemo Bosansku Oluju e sad si nas razocarao opet moramo racati i konzervirati i zatrpavati nasa olujska pomagala. Pa i ovi Genocidasi samo lazu i laju ko cuke u prazno.hajd necu sve vracati samo dio jer ce Oluja ipak poceti ubrzo!