Kraj akcije u Han Pijesku
0
Bez rezultata u potrazi za Ratkom Mladićem
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.google.ba/search?hl=hr&q=ratko+mladic&btnG=Google+pretraživanje&meta=&aq=f&oq=
kamo srece da ste prodali vjeru kao mi.. tako bi sacuvali cistu slavensku krv.. ovako se nemoze bas sa sigurnoscu reci da niste turskog porijekla.. ne cudi sto je \"Juzni vetar\" sa svojim orijentalnim (turskim) aranzmanima najvise nosaca zvuka prodao bas u Srbiji itd.. \"krv je gusca od vode..\"
mi nase heroje ne izdajemo niti prodajemo vjeru va veceru kao neki
prosto nevjerovatno da nista nisu nasli.. :-) dzaba su samo uznemirli miroljubivu, tolerantnu, urbanu i ni u kojem slucaju fasistoidnu sredinu romanijskog velegrada Han Pijeska.. :-)
A ja mislio kao ćete nešto naći....