Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahaha, a ko su ovi policajci što osiguravaju skup? :)
@MCCCLXXVII Oni po kazni moraju :-)
fup
Sutra treba narod izaci sutra da ih tuce kao sto si oni narod tukli kada su se borili za svoja prava.
govana ko septickoj jami...
sutra ce se samo zamjeniti
Malo uhljebima pa traže više... Navikli da im se tutne u džep pa sad u penziji fali honorar...
VRATITE NAM PALICE ;D
ma nek protestuju znali ste 2014 na protestima ubijat boga u narodu sad se borite sami ko vas za sta...
Ajde policijo, udruzi se sa vojskom i zauzmite zgrade vlade u federaciji i RS, drugacije ove ne mozemo skinut sa vlasti. To su citave masinerije biraca.
u pravu si, oni se bore samo za sebe
malo im beneficiran radni staz jos hoce penzije ogromne ? a jos vece sranje od ovih policajaca i veci problem su pripadnici OSBih koji bubaju ogromne plate , a kad otidju u penziju s 50 godina , vecina njih ima neke cinove tako da niko nema ispod 1000 km pa i vise , dok "obican svijet " radi citav zivot i ima 300 km penzije i pritom placa doprinose ovakvih retarderima , ja taj problem sto se tice penzije necu imati , imam 29 god nemam dana radnog staza, kao vecina svojih zemljaka.
Vlada nema sluha pa narod svira *urcu.
Sam jos fale rudari da osiguravaju red i mir kao ona scena iz nadrealista... Udri ga Mehmede...
Koliko vas ima a jako malo radite i ovo vam je puno kad idete u penziju. Panduri i vojska idu u penziju sa manje od 21 godine staza i 40-45 navrsenih god. Sada traže da im je penzija koliko i plata odnosno prosjek zadnje godine staža-
Daj vam qurac uhljebi
Znaju li oni da korumpirana policija automatski smanjuje sebi penzije, umjesto da pisu nekom kaznu 100, 200, 500 KM oni uzmu 20 KM u dzep i ostete drzavu tako...
haha onaj s megafonom na slici 2 , ko Arkan izgleda
Šta ovi neradnici traže,produžena ruka budžetomafije!
nek vicu SDA demokratija