Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome nije jasno sta je popis stanovnistva neka pogleda riječnik i utvrdi sta je stanovnik.Nisu svi stanovnici državljani BiH,pa če se i to utvrditi koliko stranaca je u BiH a koliko državljana to jest ljudi koji imaju pravo na BiH pasoš.Toliko od mene sta vam nije jasno samo pitajte
Ja zivim u inostranstvu i nepada mi na pamet da se popisujem .Ja tamo nikad zivit necu.
Ovo nema nigdje. Stalno govore kako su ispunili uvjete, a svi znamo da je popis jedan d glavnih uvjeta.
MUSLIMAJMUNCINE POPISAN MOZE BITI SAMO KOME JE STALNO MIJESTO BORAVKA B I H A NIKAKO NEKO KO ZIVI U INOSTRANSTVI ILI KO JE PORIJEKLOM IZ B I H AKO TAKO ZELITE ONDA POLA SRBIJE JE PORIJEKLOM IZ B I H ONDA I ONI IMAJU PRAVO DA SE POPISU ALI NARAVNO VI OD PIJENE NA USTIMA TO NEVDITE JEL VAM JE MRZNJA POPILA I ONO MALO SIVI CELIJA U GLAVI AKO STE STA I IMALI
\'OCE BIT LISTE ZA NAS DOSELJENE IZ SANDZAKA (IMA NAS VISE OD OVIH DOMACIH LEVATA!) ???
Ako ce vec posebne liste za dijasporu, onda se pravno legalizuje etnicko ciscenje ! Onda posebne liste i za doseljene Srbe iz Hrvatske ! !
oni (neprijatelji BiH) bi da za protjerane naprave neke posebne liste, i da ih koriste samo po potrebi, kao da nismo NIKAD bili dio BiH. Ustvari ne bi te liste bile ni za sto, samo forme radi, da nas zedne preko vode prevedu. Svi u isti kos i \"dijaspora\" i sadasnji Bosanci. Zar onaj ko je doselio-dosljo iz Knina ima vece privilegije i sva prava nasuprot meni koji sam ostario u BiH i ciji su predci odvajkada Bosanci.