Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj Bisera Turkovic, hrvatica iz Siska dolazi za ministricu vanjskih poslova. ova osiba je skoro 30 godina u BIH diplomatiji, a u ratu je kao amsadadorica BIH u Hrvatskoj bila i cuvar drzavne blagajni, sto znaci da je raspolagala ogromnom kolicinom novca koji je bio namjenjen za odbranu BIH. Novac je trosila po svom nahodjenju, bez ikakve evidencije i kontrole, oblizala je i svoje peste
Ta će matori minđušar
Treba vas sve skinuti sa dnevnog reda ali hajde boze pored pola miliona uhljeba + porodice koji svake izbore glasaju za tri jahaca apokalipse.
Dodik i Covic zele ovladati SIPA-om i OSA-om a to nece moci jer Bosnjaci uzimaju ministarstvo sigurnosti i ministarstvo odbrane BiH. Prvo su poklopili pravosudje preko Milana Tegeltije i Josipa Grubese a sada se celnicim Bosnjacima toboze montiraju lazne diplome a ustvari cilj je otimanje institucija. Bakir i probosanske snage to ne smiju dozvoliti.
@Counterforce Pa evo uvode ih u vmbih nemoj biti glup ,njihov zadatai jeste da ih uvedu i da krene razbijanje države.
Bevanada bravooo0oo
Sad ce TEK Dodikov covjek da dodje na celo SIPA-e ! ! !
Zatrazio Mile preko covica a ovaj preko Bleeevande
Neće ova naša država s ovom nacionalističkom bandom na zelenu granu NIKAD
@gargantua ... slažem se 100%. Trenutno je takav zakon, pošto sam ja legalista moram ga poštovati iako je nakaradan. Jedino ispravno rješenje je da u Predsjedništvu , ako ne može biti jedan , sjede četvorica. Iz svakog naroda i onaj koji predstavlja one koji nisu ti narodi.