Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legenda kaže da će Bevandu ukopati u ministarakoj fotelji, sjedeći. MOLI SE MMF DA NAM NE ODOBRI KREDIT
Oni bi uzimali ,a da nasa unucad i praunucad vracaju... Ili im odobrit ali da se postavi supervizor iz MMF'a koji ce da ima nadzor na svakoj utrosenoj marki!!!
Sta vi drugo mozete pricati nego o novom zaduzenju, dijeca ce vas proklinjati u ovoj zemlji! Spavate li mirno, bojite li se smrti, vasa smrt nam je jedina nada u pravdu jer je u ovom zivotu nema!
Halo ljudi dižu kredit od 1,5milijardu a godišnji fiskalni proračun nam toliko 1,2milijardu,pa oni dižu kredit da samo plate svoje plate i ogromna izdvajanja za sebe, ovo treba spriječiti, nećemo kredite za njih a da mi plaćamo, pa ovo je van pameti
tuge ove, nadam se da ce narod napokon se dici i ova govna posmicati iz ovih fotelja, neprijatelji bih samo zaduzuju drzavu da je sto vise u crno zaviju, a bosnjo ko bosnjo ne konta glavom nista
Nedo mi bog da ga u mraku sretnemo.
Jeli on najstariji covijek u BiH?
Hehehe naj boljeg Lipicanera smo poslali u trku. Da još neko sa njim zeli razgovarati. Ni feninga ne dajite molim vas
Ja smatram da će MMF pročitati i Hadžićevo obraćanje i uzeti u razmatranje.
hoće li iko ovog punoglavca maknuti više.
MMF želi da se zadužimo a onda kada ne budemo mogli dugove vraćati oduzimat će nam teritoriju i Bosanci će na kraju biti podstanari u svojoj kući.
Bevanda stari analogni ministar vrijeme ga pregazilo. Ne priča Engleski, kompjuterski nepismen. Digitalizacije ministara ni na vidiku kod nas.
Ne analogni, on je analni ministar
Vjecni ministar zaduzivanja. Strasno.
Inace odlicje pameti vodenja drustva idrzave, kako ovi vode drzavu to bi i ribe znale, da bogdom znate nesto uradit od tih oare a ne sebi namirivatbnezasluzeni fening koji dobijete.
Njihova želja će biti ispunjena jer mi sve ovo nijemo gledamo.Oni će taj novac potrošiti ali će ga neko drugi vraćati - narod.
Mogao sam i ja otici na taj sastanak i javiti raji sta se pricalo grob te jeboo umriiiii
Zamislite kad se za 3-4god ukine tkz rs a dug zaduzenja se sabere, ima da nas nema
Jbte da su išta napravili tza toliko vremena pd tih para, kakve fabrike popljačkali, ja ne unam što im se nisu uslovi postavili u šta da ulože i da prikažu sve gdje su potrošili
Da ima pravde ovaj ne bi docekao novi aranzman vec bi krepo do nove gidine ali pravde nema na ovom dunjaluku dokazano davno