Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otpao mu točak na novom WV-eu. Ublehaš! Kočite uzbrdicom Bevanda, Sredoje,Dragane i ostal i iz lopovske družine. Puniće vama Mile bugarsku naftu u rezervaore.
Da mi je neko rekao prije par godina da ću pored svih briga koje otac novorođenčeta ima brinuti i o tome da li je Parlament BiH usvojio zakon o matičnim brojevima da bi mi dijete dobilo putnu ispravu, rekao bi mu da je zloslutna budala i da mrzi ovu državu. Sada znam da sam ja budala i da ova vlada trenutno mrzi suprugu, mene i moje dijete. Pošto sam bio patriota čitav život, nadam se da će nas zavoliti uskoro. Nadam se da nisam luzer.
...herr bevanda, dočim bi ja da papa francek oba hdz-a momentalno proglasi za blažene...po skraćenoj proceduri, sa sve tuaregom u paketu...a uzoritog herr čovića, kojeg mnogi zlurado zovu "bivšim jugoslovenom", u rang svetog franje asiškog...
Treba ovo sto prije rijesiti, i to na drzavnom nivou, jedino tako!!!
Svaka čast za Vijeće ministara! Koliko god nestvarno zvučalo ljudi su uradili ograman posao.
Djecaa su postala taoci nacionalnih stranaka ! Fuj !
Misliš - nacionalističkih. Daj pobroj mi te stranke na BiH političkom prostoru. Ali pošteno!