Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dug raste, narod zivotari na corbicama a vi sa 6000KM sto se zna ( a gdje je sto se ne zna) brckate se po inoostranim banjama o trosku ove SIROTINJE!!!! To samo ima ovdje! SRAMNO!
Jel' ovaj lik biva na konzervi podravkinog gulaša?
gledaj glavušice ko u teleta
Od čega štede?? Imena, kolega, imena?!
trezoras, ako nije federalni onda je drzavni....
moguće je da su stednje porasle jer ljudi koji su otišli u inozemstvo poslijednih godina oni su ti koji popravljaju sliku na računima i održavaju tu nakaradno pljackasku državu.
Kako da ustedi djed sa penzijom od 320 KM i 200+ KM rezija, da unuku kupi majicu ili patike? Dabogda se lijecili preko telefonskih linija, mamu vam politicarsku, robovlasnicku...
ma čiju zaduženost ste smanjili, svojih plata i naknada. zbog nas se nise trebali ni zaduživati nego ste zbog sebe i uzimali kredite i akcize da vračate, lopovi jedni i bagro.
Laži laži laži me Ti to radiš najbolje...
oduzmite to... valja placati banje po srbiji nilskim konjima, valja jesti hobotnice gradacackim spodobama
narod nema sta da stedi!!!!