Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako HDZ predlozi kandidata koji ce se boriti za interese Bosne i Hercegovine a ne za interese Srbije i Hrvatske kao vojvoda Covic, svi cemo glasati za takvog kandidata.. do tada ce glasamo za Komsića…
Gledajte proruskog igraca Bevande sto zeli demokratiju i pravo udlucivanja gradjana da zaustavi tako sto nece dat potpis na papir za finansiranje izbora. Pusti vise bisance da zive!!! Ako neces da radis svoj posao makni se i ustpi mjesto nekom mladjem koji ce radit za dobrobit svih gradjana BIH a ne za ruske interese. Ovo je BOSNA,nije Rusija!
Upravo tako. A Bevanda će opet u penziju sa Čovićem, uzeti otpremninu 30.000KM i opet se vratiti na posao po drugi put :) Fosil hodajući koji ne da omladini da prodiše.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
HDZ ukratko: Kako se zoveš? Izborni zakon. Odakle si? Iz izbornog zakona. Gdje živiš? U izbornom zakonu. Pa od čega živiš? Od izbornog zakona. Pa ima li šta drugo osim izbornog zakona? Ima. Šta? Legitimno predstavljanje
Ja mislio da se Vjekoslav penzionisao
Cak se i madjari poceli cuditi latinskom bezobrazluku. 7% populaxije kontrolise sve tokove novca koje uglavnom uplacuje nasa sirotinja. Piju krv nase djece i jos govore o ugrozenosti.
Pusti ba šuplju priču više, nećete dobiti IZ kakav želite jer je NECIVILIZACIJSKI…
Ovaj fosil će umrijeti u fotelji ministra finansija.
Veći mafioza i od Čovića. Neka kaže koliki procenat dere od kladionica, od onih 1.5 milijardi koje legnu u ŠB.
Šta je? Neko je probudio ovog vampira? Europejci dobili štiklu br. 39 u guzicu! I ti a i taj mađarski firaun što je morao da napiše ono što su mu rekli!
Struho u politici, jbt spisak pa bolji se kopaju
Uzpovac je uznemiren saznanjem da je svima jasno da je i dalje na tragu ideja osuđenog poduhvata,em si ružan,em si glup.
Bevanda pobjegao sa lopate...?
Ja penzionera divi mu podocnjaka, ko da citav zivot spava u podrumu, podrumas.
bevanda dinosaurus
Neka si ti njima dao ministarstvo finansija i kladionice Bakire da nas mogu ebat kako hoce 25 godina ....
Zašto nikada niko ne spominje da u Sa živi 14000 Hrvata?! To je kao pola Z. Mostrara.
Ma ja,čuj iznenadio ga, mislio folirati oko izbora ne bi li odgodili
nije ovo pitanje legitimnosti i demokratije, nego se vi ne mozete dogovoriti ko ce sta da krade.