Komentari (302)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislite da jedan bend ili orkestar izađe na binu i da svaki član svira svoju pjesmu. E, to je BiH. A narod papreno plaća ulaznice za taj koncert, a on traje i traje i traje da se to više ne može zdravorazumski slušati.
@cupsony70 svaka cast na komentaru. upravo tako
na silu sakupljen bend drugačije ne može
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
krepaj vise kretencino
Razblazeni, sluzbeni,sluzbeni, nece tebe pitati onaj ko zastupa interese vecine!!
Zamisli ovu ružnu facu kada se pojavi na sudu za nekoliko tačaka po finansijskim pitanjima i toliko za podrivanje i pokušaje rušenja svoje domovine!
Razumljivo zašto se političari iz SDA i nekih drugih stranaka zalažu protiv građenja mosta ovakvog kakav je projektovan. I budali je jasna logika da niko ne želi bilo kakvu "ogradu" ili limit kad je u pitanju pristup otvorenom moru i sl. S druge strane, je li ikad iko čuo zbog čega se HDZ BH toliko upinje da kaže kako je sve ovo s mostom OK? Imaju li ijedan argument? (Osim što su Hrvati iz BH pa to automatski znači da im je mozak u Zagrebu)
Pa Zvizda konta sta on ima pitat koga...tako se svi saltate doduse.
Udariti 270% poreze na Hrvatske proizvode i preglasati gamad.
Hrvati trebaju biti manjina i prica zavrsena. Ovo nema nikakvog smisla.
Nakon što su povjerenstva Hrvatske i Bosne i Hercegovine potpisala sporazum o pelješkom mostu, projektantski tim Zavoda za mostove Građevinskog fakulteta u Zagrebu na čelu s Jurom Radićem i Zlatkom Šauerom dovršio je posljednje detalje konstrukcije ovog objekta.  Most će biti gredni, ovješen, dugačak 2300 metara, visok 55 metara iznad mora. 
22.12.2006.g. Slučaj završen. BiH je ovim priznala da ovakav most ne ugrožava njezino pravo na neškodljiv prolaz kroz teritorijalno more Hrvatske.
isto tako ima dogovor Alije i Tudjmana o granici pa nikad nije usvojen...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Krajnje je vreme da se poturice angažuju oko drugog entiteta,da ih barem neko čuje..
Garašanin napisao u Bosni žive Bošnjaci svih vjeroispovijesti a gamad i dan danas slavi one koje su im natjerali pretke da prodaju naciju za večeru. Kačavenda hebe sve od 7 do 77...
Bevanda hebo ti Pavekic sjeme
narod birao ili nije izašao što je isto i to je i dobio
manjina radi šta hoce,ko fol o EU,a isti ima pasoš EU,ovakvi bi kada bi mogli sutra sve što se može dat hrvatskoj bosansko oni bi svesrdno to dali,isto tako i serbi serbiji,a bošnjo placa sve ove uhljerbe u ime Bosne bar u 80%,a najmanje ima prava,kao bošnjak nisam za ovu državu,pa neke je dijele
Mozda ne bi bosansko ali bi hercegovacko.
Pohrvaceni i posrbljeni Bošnjaci katolici i pravoslavci su najveće smeće od ljudi. Gownovici par exelance. Nema veće gamadi od njih. Gowna za Ginisa.
Nećete još dugo majku vam..... svi vi koji radite na štetu BIH sve će vam se o glavu obit, samo polako
A sta je Bosna i Hercegovina po tebi? Evo Vjekosav nam fino objasni da Zvizdic ne postuje Drzavu i njene procedure ali ce opet Zvizdic biti u pravu jer je on Bosnjak koji je clan SDA i jos ima onu stvar da nesta poruci susjedima pa makar to i suplja bila En pa nije to BiH, BiH je mnogo vise i od Bosnjaka i od SDA! I sta to znaci rade na stetu BiH? Mozda je manja steta za BiH da bude dio Hrvatske koja je vec clanica EU nego da je vode volovi koji su je do sad vodili. Malo razmisli o tome.
Apslutno neprihvatljivo da jedna minorna manjina ovako sabotira. Hrvati moraju imati manjiski polozaj. Mater majoriziranu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)