Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To ti dodje kao necu te hjebat danas nego za sedam dana,ali bices hjeban koje ste vi ovce uz duzno postovanje prema zivotinjama.Što se Šepic ne oglasi?
pa zar ovaj nije vise u penziji, omladina nam ostari na birou
OTPOR !!! Neposluh, demonstracije!
E da mi se nakacit na drzavne jasle, pa makar dva mandata u predstavnickom domu... ako nista ljepsi sam od Majpicke
Nisam ni sumnjao
Cijena nafte na evropskom nivou, plate narodu na kurcevom nivou.....
Nije riječ o autoputu jer MMF ne gradi autoputeve. DOdik je opljačko 300 miliona KM, svi depoziti su prazni da bi državni trezor imao kakvu takvu garanciju da će MMFu vratiti dugove. Odakle namaknuti pare za DEPOZIT ? IZ AKCIZA NA GORIVO. Dakle ono što je Dodik pljačkao treba da platimo svi ! Aki tu je kontrausluga Dodika Čoviću:
TREĆI ENTITET i izborni zakon, isto po ovako uhodanoj žurnoj proceduri a na prijedlog Denisa Zvizdića uz AMANET BAkira Izetbegovića KOJI GA JE DAO nekidan na hrvatskom velesajmu u Mostaru !
kopile jedno skutorsko ugrozeno popisam ti se na hematom ispod ociju