Predsjedavajući Vijeća ministara
28
Bevanda: Hrvatske firme sele se u BiH
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno su to hrvatske firme koje su nasle veliku korist od drzave BIH!!! Bolje bih vam bilo da se pobrinete za bolji izvoz BIH proizvoda i date malo bolje podsticaje poljuprivrednicima !! Tu je nas spas!!
Ti si objektivan, naravno da je BiH i zemlja hrvata, kao i ostala dva naroda, ali isvih drugih gradjana BiH. Samo bi trebao neko bevandi reci da njega placa BiH a ne Hrvatska, pa da malo poradi i za BiH, jer ovako bi neko ko ne zna, rekao da je on ministar Hrvatske vlade.
homovatikanus curvatus shokus, mindjus
nema k-i-t-e do srpske k-i-t-e
Netko je vec napisao, otvori se podruznica da bi se moglo izvozit u CEFTU, ali proizvodnja ostaje u HR. Trosak premjestanja citavog pogona ne oprovdava eventualne kasnije ustede...
istina,ta neće u Bosnu ili RS selit,,,sele se u Hercegovačke pogranične prostore,ionako su u najboljoj poziciji što se tiče posla i gospodarstva,sad još i ovo...
mogli ste slobodno napisati u Hercegovinu,ta neće u Bosnu selit!!!
Pa kad ste toliko moćni, što sebi najprije ne pomognete da ne krepate od gladi? Ma propali bi mi davno da nam vi niste u susjedstvu, hm takva velesila.
vidii mu mindje, vidi mindje :P
Bitno je da je kineska novinska agencija Shenua odlucila u Sarajevu otvoriti centar za balkan. Svakako je da je najveca svjetska televizija Al Jazeera vec godinu dana radi bez problema u Sarajevu. Vidim da je radikalnim katolickim nacistima Bobanovske opcije, krivo sto je Sarajevo najnapredniji i najbolji dio Bosne i Hercegovine a kamenjarski Bobanistan svakim danom sve vise nestaje. Te price o 3000 studenata mozes okaciti macku o rep. Sve su to kupljene diplome seljackih fakulteta iz Viteza i Kreseva gdje kvaziprofesori predaju. Uostalom da Bosnjaci ne kupuju tu robu i ne idu na Jadran Hrvatska bi umrla od gladi davnih dana. Nece vam 2 ili 3 Nijemca donijeti novac.
Mi u Bosnu zelimo samo izvoziti a fabrike ne zelimo graditi!
Da ne proizvodimo ništa, čak ni takve krmače poput tebe.
Naravno, sve te firme preselit će se u hrvatska područja u BiH, uz granicu, kao i sve dosad koje djeluju na teritoriiju BiH. To je još jedan razlog zašto su i zašto će Hrvati i dalje biti gospodarski najuspješniji faktor u ovoj državi.
Koliko ja znam, a znam, dolaze u Herceg Bosnu. Na 24 posto azijatskog dijela BiH, u Sadakistan, slabo će iko doći. Živi bili pa vidjeli!
Gledaj ...Bevande isti ..Kineski Buda!
Nije poenta volimo li ili ne hrvatske proizvode.Ko god otvara fabrike u BiH dobrodosao je!
Mrzimo mi i amere pa nesto ne vidim po kafanama da se pije Sky Cola!