Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa jesi li to ti bevanda bjegunac, dao si izjavu a sad bjeziii, trci bevandaaa i ne okreci se, bjezte noge usr.acu vas, hahahaha, trci bevanda i samo trci eto djece u kolicima mogu te nedaj B. ub.iti,,
Mrs keru,Mrs idi u mesnicu glavu promjeni.
Nek stavi cuclu i nastavi cuclat !!!
Ma šta nam napriča.... E moj Bevanda kada bi slušali takve kao ti ne bi daleko dogurali
oooooo Bjegoslave
Ah sto bevanda voli bajke da prica
Moj Bevanda, s tobom nigdje ni u cemu nemamo nikakvu prednost
Bevanda ponovo pod utjecajem bevande. Otrijezni se malo covjece!
Vidi ovog sa podočnjacima 0,3. Slušaj mu priče - ako budemo pametni, ako uspostavimo evropske standarde.... Pa stoko jedna odvratna znalo se prije 2 godine kad će Hrvatska u EU. Vi se za dvije godine niste mogli dogovoriti kada ćete početi razgovarati o potrebi uspostavljanja evropskih standarda. Da je bilo usvojiti zakon o povećanju plata, paušala, toplog obroka i dnevnica, ma to biste vi došli sa godišnjeg odmora da usvojite. LOPOVI, PJANDURE, NESPOSOBNI NERADNICI TO STE VI! OTKAZI, OTKAZI, NAPOLJE BANDO FAŠISTIČKA!
eh,...čovjek je omiljen,reklo bi se...
Sve je jasno prodali ste BiH Hrvatima , tj EU, mater vam lopovsku svima koji ste tamo danas. Dodjite, čekaju vas bebe, smradovi.
ko te sta pito? smradu parlamebtarski.
1.7. otkaz :D