Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idu izbori, sve raste, sve ide na bolje bevanda aj nerise...
Koga ti foliras?
Još da Hercegovinu stavite u taj bilans, gdje bi na bio kraj :(:(
E moj paša, znači ignorisat ćemo finansijsku krizu, devalvaciju i djelomično pokriće domaće valute, ekstremni jaz izmedju neregulisanog uvoza i izvoza, groteskonu nezaposlenost, orvelovsku administraciju, sistematsku korupciju, nedostatak investicija, političku nestabilnost, međuetničke tenzije? Oko moje, ekonomska situacija je kao i tvoja faca: ružna i nepopravljiva.
Raste BDP ko tvoja kosa na glavi.
Raste BDP ko tvoja kosa na glavi.
E ne volim nikom zlo ali da hoces i ti vise umrijeti kao i vecina nasih politicara i funkcionera. Sorry ali ....
ti nebo je strasan ko onaj film Nosfaratu !!!
pic.ti materina raste al u vasim dzepovima
opet farbaju !
pozdrav i za tebe
@Gasilac kada si mene vidio negativnu ?????????? ne volim politicare bilo koje vrste...........farbaju vunu ovcama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i tvoja oskudna erekcija je rast....al samo u tvojim očima
to zdesna na lijevo sad idu, jučer rast kod Vučića ,danas kod Bevande ,sutra kod Oreškovića ako uopšte dočeka sutrašnji dan u fotelji.
Za dobre pokazatelje i pozitivan rast si svakako ti zasluzan Bevanda,jer svako drugo jutro redovno brijes glavu i mazes je kremom.Imas poDrsku,nadam se od svakoga po jednu