Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto bakire, krmak je dobio kredit, covic je dobio mehanizam koordinacije a sta smo mi dobili?referendum?opet su ga nasamarili.
Pa dobili ste Arape. lol
Upravo tako. Iza velike priče o toj strašnoj SDA-SBB bošnjačkoj koaliciji stoji jedino pljačka kantona sa bošnjačkom većinom. Na državnoj i entiteskoj razini su totalno irelevantni. Puknuće ta priča čim se završi postupak protiv Šćepe i ponovo će zabijati nož u leđa jedni drugima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovo su vrhunski prevaranti, svi odreda. A ovaj celo je onaj Sumaher, koji je za godinu promijenio 32 autogume?
On na kremu za mazanje glavuse vise trosi nego ti mjesecno za osnovne zivotne namirnice
A gdje su opcine u svemu tome? Mjesne zajednice? Drago mi je da ste usvojili ali da se ne lazemo - u praksi ce to biti jedno obicno sranje gdje se nece znati ni ko pije ni ko placa, pa tako ocekujem da vas Evropa po ko zna koji put ponizi i nazove nesposobnjakovicima - sto i jeste.
dok se djeca nagode, obrase im jagode.
DOGOVORILI STE SE DA ĆETE I DALJE PO TENDERIMA PROVODITI ISTE CIJENE PO PRINCIPU TI MOG JA TVOG -http://balkans.aljazeera.net/vijesti/bih-vlast-pepeljaru-platila-650-eura-korpu-za-otpatke-886
Znači, svaki predsjednik mjesne zajednice ili udruženja penzionera može blokirati svaku odluku. Za koji će nam qurac Vijeće ministara? Ima li njihovo postojanje ikakvog smisla?
Klinac ste dobili , a ne mehanizam..... Ovo što je danas dogovoreno , samo je nastavak onoga što traje već ahhhaaaaa godina , a što za posledicu ima tapkanje u mestu. Dakle , agonija se nastavlja.... PS ovo je samo dobar predizborni trik , da se glupom narodu pokaže kako " glavni " političari , a tu je stožernik stamen ko ercegovačka stina , brinu za narod , i kako im , eto , taj narod ponovo treba poverovati...???? !!!!!! , nakon svih ovih decenija laži i petljavina...
nista ako niste i MZ uključili........
Sve se odlucuje u HDZ-u i Katolickoj crkvi.
jesu ukljucene mjesne zajednice?
Gde je puno babica deca su kilava. PS: Ovaj Bevanda je za Majkicku Ronaldo.
Ovaj je ružniji od Radončića , kromanjonac . Djecu treba sa njim plašiti .
Ajmo skupit neku paru da ode na plasticnu operaciju!
@macak mali Vi se zajebavate na račun njegovog izgleda a on sa ostalim HDZ-ovcima drma finansijama države i entiteta već decenijama. Neka su eto Bakir i Fahro lijepi.
@macak mali onda da ga ubijemo i rjesimo probleme!
Bevanda posjeti mi profil imam gume za AUDI, glajnc nove, ko tebi 750 KM
bravo bakire bravo konju