Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UZP ljubitelj Genocida i ratni Zlocinaca
konacno dokazati da li je ili nije BiH drzava prava .Poceti hapsiti i osudjivati sve veleizdajnike i rusitelje drzavnog poretka
MRŠ KERU dvolični !
@tomicamalii ebem te u naušnicu ostalo je otpad
Ukalkulisi troskove proslave Genocidne za slijedecu godinu,na drzavnom nivou.Dzukelo jedna bezobrazna UZP ovska.Imas li imalo obraza,muzes ovu drzavu godinama i opet si protiv nje.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Vjecni ministar , hoce li ga neko napokon zamjeniti npr. neki Bosnjak ...
Znači Bevanda najavljuje blokade. Da napomenemo da je SDA sa HDZom ovlastila kantone da se pitaju i donose odluke oko pristupanja BiH u EU. Inaće SDA bi i gu.ice dala da se dočepa vlasti, a poslije bi ko lafo nekoga osporavala i pozivala PIK da rječava njihovu nesposobnost.
alo bevanda , bolje grtalicu da vozis https://www.youtube.com/watch?v=FNp8awQGudE nesreca u i sarajevu
Koji je ovo lopovcina
gledaj ti samo njega.. samo bog zna kad je zasjeo na neku fotelju i ne silazi ... nema mladji i pametniji
mislis da ima.iz one vukojebine hercegovacke jedva nalaze i ovakve
Uncle Fester!
Oooo katastrofeee
sitnica........na engleski i tri jezika pa onda na potvrdu svim nivoima vlasti ........uffff zamrzlama velika
bio mi je drag dok nije postao UZP-ovac,a bio mi je drag jer je bio uspjesan dobro je radio dok ga Covic nije vrbovao da radi na rusenju BiH i obeskucivanju bosnjaka
Krenuh nešto napisati ali evo odustao! ma ne mogu više!!! Mrsh!!!
Šta ima kod Dodika? Je li ti on odobrio da daš ove podatke? Kako ide rasparčavanje Bosne, prodana dušo? A znate svi musti ovu državu i niko se ne buni kad primi platu k'o u Njemačkoj. E licemjeri, licemjeri, dabogda se o sebi zabavili.
Kenjac jednom uvijek kenjac ☝️