Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
laze bevanda...javni dug nam je manji 500 miliona zbog pada vrednosti $...95% naseg duga je u $....
@horoskopLjubavi Vaistinu!
pa ja i kad urade nesto dobro, dodje neki pacenik, napise neku glupost i opet niko nam nevalja...Prosle godine je naplaceno milijardu KM indirektnig poreza vise nego prosle godine
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Treba da svi kažemo "bravo"? Čime se smanjuje javni dug? Fiskalnom politikom (što se napravili) i ili pozajmljivanjem iz inostanstva (što poteže pitanje kakav je vanjski javni dug). U oba slučaja teret vraćanja svih dugova je na mladim i budućim naraštajima, jer se pitanje budžetskog suficita trudi riještii na sve načine osim onog pravog: smanjivanje rashoda i subvencija na uštrb reorganizacije javnih troškova.
@AriaScorpio Excel tabele trpe svašta. Sve je šuplja dok STANDARD ŽIVOTA ne podignu bar duplo.
--- smanjili dug za 750 miliona Toliko ti se Dragan nahodao i naletao po inozemstvu ( i na Novi >Zeland jakako) za vrijeme mnadata od 6 mjeseci ja jadan misio da je išao DA NAPLATI NHAŠA POTRAŽIVANJA PO TIM ZEMLJAMA. Nedavno smo jedva naplatili jedno od Rusije al to potiče još od vremena NEDEMOKRATSKOG REžima I TERORA NAD hrvatskim narodom. Glupi komunisti, mogli su i onu praviti dugove pa IH SMANJIVATI kad nestane HIPOTEKA ! :))
koga to boli qurac, kada narod na ivici ludila zivi Amerika ima dug http://www.theusdebtclock.com/
a koliko iznosi tajni dug
POZOBALO se sve do čega NAŠEG je banda došla. Dodik je davno prodao Telecom a nedavno je povaljao i banke Srpske. ZAmislite krike Dušanke MAjkić da su to srbima uradili Bošnjaci. Model u kombinaciji sa satlnim jačanjem ancionalizma i policije ipak dokazano radi. I šta sad ?? Pa pordaj telecoma u FBiH i stradavanje banaka KO NAŠE STARE DEVIZNE ŠTEDNJE OD ISTIH !
prezime ti sve govori kakav si bevanda - ni vino, ni voda
stari likan, povampirio se na pozicijama i foteljama...samo broji lovu i izvjestava tajkune hercegovacke i stranku ....
A, koliki je dug uopste ??? Pa da se mozemo radovati konjino .
Kriv je Bakir, .... Bakir je kriv!
Kad radnici u privredi koji ginu budi imali vece plate od uhljeba sto leze onda se javi dotle mrs
laze
al nas cesljate jel de
Smanji vijagru ...... Starohaneeeeeeeee ☝️
vojnici su najbitniji. oni su pokretaci nase porsrnule privrede. nagradite ih