Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvih sve glupih komentara ovdje ima. Posebno ovaj Pipo.... I ne treba im dati da diraju rezerve, podrzavam Bevandu sto se toga tice 100%. I da, kakav je to nacin da se dnevni red po noci stavlja na raspolaganje, potpuno neprofesionalno i bezobrazno. To se tako ne radi.
STA JA ZNAM .. Ja njega gotivim pravo,,,,
Ako imate imalo digniteta to vam je u gacama,nama ne treba sacuvajte ga za vase najdraze.
Samo ti idi, jarane, navikli smo mi na cirkuse raznih vrsta, samo što ti vaši nisu smiješn ni zabavni!
kako ja vidim situaciju ,smatram,da sjednice vlade nebi trebalo zakazivati dva dana unaprijed,nego bi vlada trebala danonočno zasjedati,pa makar ministri tapkali u mraku, odnosno mi građani bi ih trebali zatvoriti u parlament,pa neka se dogovaraju odnosno citaju dokumente!GOSPODO MINISTRI VI NIŠTA NEVIDITE I NEČUJETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jedini je ovaj bevanda i normalan u vladi ,da njega nema ova bi bagra i ovo malo sto je ostalo raskucila
OCIGLEDNO JE DA JE BEVANDA POPIO NEKOLIKO \"SPRICERA\" PRIJE OVE IZJAVE JER CIRKUS U VLADI FEDERACIJE NE MOZE BITI NIKAKO VECI NEGO JE SADA.
Zipa Pipa matere ti! Moj Pipo kakva si ti budala!
sumnjam da moze veci nego sto jeste. razguli m-a-m-e ti se naj-... LOPOVE
sto nam krscanin mora biti ministar? smijeniti ga ODMAH! BIH4EVER!
ako je ovo cirkus onda kamrat bevanda je glavni klovn
Razlaz i gotovo za sva vremena...Sta treba,rat???
Pa upalis svjetlo ministre, ne moras \"pod lampom\".
To i sam priznaje da je sad cirkus.Bas zalosno!