Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li mi neko reci kakva je ponuda strucnih knjiga (prirodne nauke - bio, hem, fiz, mat), da dzaba ne dolazim ako cu samo nalijetati na vjersku literaturu, psycho i filozofsko blebetanje ili djecije bajke.
Cijela nacija se selfira, surfa po netu i koristi društvene mreže kome još treba word i ostali uredski programi ha ha
Upravo onima koji se ne selfiraju, ne trose cijenjeno vrijeme na drustvene mreze i bezvezno surfanje.
Cambridge Int. Examinations odjeljenje je, vrijedno za pomenuti, dio nenastavnog dijela Cambridge Uni. Sve je u certifikatima i velikim imenima ovih dana, vidim. A ova akademija je svakako u rangu travničkih 'obrazovnih' institucija.
lijepo, mada mislim da ce raja to vrijeme radije iskorisiti u bastama kafica
Eh kad bi bilo i besplatnog seksa ne bi me mogli istjerat ni nakon zatvaranja.
odi, probaj, mozda sta naleti. zamisli hvalis kako si upoznao trebu na sajmu knjige
@KSAhunter Ih dok je NEKAD ženama bilo zavranjeno ići u školu bilo je puno više seksa a manje seksualnih terapeuta i humanističkih analitičarki, da ne spominjem udruženje CURE i desetak hiljada sličnih. Koje imaju snažnu potporu naše vlade ali i stranaca !!! O natalitetu drugi put, velika bitka se SAD vodi oko onih 190 000 OTPISANIH ! Albanci bi rekli nema probljem i časkom napravilii novih 190 000 :)) Čunom i dronovima protiv Srba !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)