Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto vise ovakvih projekata, odlicna prilika za mnoge
Bravo svaka cast
Jako je važno da je kredit bez kamate i da se i u ovom pogledu pomaže građanima
Odlicno, dobra prilika za mnoge..
Dobra prilika za mnoge! 👍
Hvala Opcini Centar i Nacelniku Ajnadzicu sto doprinose razvoju privrede i pomazu svojim gradjanima!!
Bravo Nacelnice!!!
Bravo sto se ulaze u privrednike, da se napreduje u poslovanju, mladi ostvare vlastiti posao i povecaju broj zaposlenih.
Puna podrska za ljude koji zele pokrenuti neki svoj posao i da iskoriste na pravi nacin ovo.
Dobra prilika za ljude koji zele pokrenuti vlastiti biznis, a nemaju finansijske mogucnosti. Nadam se da ce zaista pomoci ljudima koji zele pokrenuti posao.
Sto vise ovakvih projekata kako ne bi dolazilo do toga da nam mladi odlaze.
Super da neko pomaze mladima i onima koji zele pokrenuti neki posao.
Drago mi je sto Opcina Centar iz godine u godinu daje priliku prije svega mladima za pokretanje vlastitog biznisa
Nula kamatne stope i mogucnost zaposljavanja mladih je zasigurno odlicna mogucnost kako za male privrednike, tako i za one koji zele pokrenuti vlastiti biznis
Sve sto vise ulazemo u mala poduzeca,i poticemo zaposljavanje i dajemo priliku da ljudi pokrenu svoje ideje i uloze u svoj biznis,manja je mogucnost odlaska trbuhom za kruhom