{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Besplatne članske karte povodom dana dječije književnosti

S
SRNA
2.4.2012. u 13:53
0
0
Besplatne članske karte povodom dana dječije književnosti
0
Besplatne članske karte povodom dana dječije književnosti
Srebrenica
Narodna biblioteka Srebrenica danas je poklonila besplatne članske karte za 86 učenika prvih i drugih razreda osnovne škole sa područja ove opštine, povodom 2. aprila - Međunarodnog dana dječije književnosti.
"Ovom akcijom nastavili smo višegodišnju praksu da besplatno učlanjujemo učenike prvih i drugih razreda u biblioteku da bismo kod njih razvili interesovanje i ljubav za knjigu i čitanje, te naviku da posjećuju biblioteku i koriste njene sadržaje", rekla je Srni nosilac ove aktivnosti, bibliotekarka Violeta Simić.

Međunarodni dan dječije književnosti ova biblioteka obilježila je i priređivanjem izložbe reprezentativnih knjiga za djecu i slikovnica, koja će posjetiocima biti dostupna tokom cijelog aprila.

Simićeva je rekla da se na ovaj način najmlađi čitaoci najlakše mogu upoznati o raspoloživoj literaturi za njihov uzrast.

Narodna biblioteka Srebrenica ima 35.000 knjiga, među kojima i veći broj najnovijih domaćih izdanja, raspolaže sa multimedijalnom čitaonicom čije usluge koristi veliki broj učenika i studenata, a u njenom sastavu je i zavičajna muzejska zbirka.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: