Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo pitanje. Mozda bi trebali uvesti nesto sto su u Hrvatskoj uveli, 50 lipa flasa. Mozda fakat to i ima, ali nisam jos cuo :( Za metal nije problem :)
Sve pohvale za ovu akciju. Bravo!
Svaka čast na akciji, pozivam sve na akciju čišćenja BiH \"Očistimo zemlju za jedan dan\" koja će se održati 09.09.2012 ,širom BiH ...
Ne vjerujem da si tako idi­otskim komentarom uspio ikoga da uvrijedis, samo blatis ugled svog naroda. Treba ograniciti pristup internetu na Balkanu, dati ljudima IQ test i neku najnizu prihvatljivu granicu ako hoce tu privilegiju.
Svaka cast na akciji. Ali ja imam jedno pitanje, te se nadam da ce mi neko odgovoriti ili da ce redakcija klix-a napraviti tekst na ovu temu. Naime, rado cu odvojiti sve plasticne boce. Ali sta onda da uradim sa njima? Pitanje je ozbiljno. Ne zelim besplatan ulaz niti bilo sta drugo besplatno. Zelim znati gdje mogu (inace, mimo ove akcije) dati flase na reciklazu. Unaprijed hvala na odgovoru!
ZA BOLI ME NESTO OBREZANKO ZA GENOCIDASE KOD NIH TAKO I TAKO SVE SMRDI NA SVINJE KAO DA IGRA ULOGU NEKE OVAKVE GLUPOSTI
hmm...nije losa ideja, moram priznati...mada sumnjam da do nase bagre ista moze doci
Da se hoce i Terme Ilidža ugledat na ovo hehe:)