Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cekaj zar ovaj tramvajski prevoz nije uvijek besplatan? Hmm
za pocetak ocistite usrana sjedista
Da je narod cist, sjediste ne bi bilo usrano.
jbt koji ste vi debili,ponudi vam se nesto besplatno i opet nevalja
Nije tacno.Jucer sam usao u tramvaj i zena ispred mene je morala platiti kartu jer vozac nije bio obavijesten.Pitam se samo koliko jos vozaca u Sarajevu nije bilo obavjesteno. Jadna reklama.
Sretan 8. mart svim ženama!
Idem se presvući u ženu, možda koju i obradujem za 8. mart sa svojim cvijetom.
ko je donio takvu odluku, firma u dubokom minusu, a oni se hadžijaju kao besplatno, šta na to kažu osnivači..............bolje vam je platite struju pa da se rahat vozimo svaki dan bez koje kakvih škova..........
Kakvu korist od toga ima dama kojoj je firma vec uplatila markicu za mjesec dana, ili je to sama sebi uzela? Znaci, poklon svercerkama da ih kontrola ne dira.
Koji se primitivizam , komleks, seljakluk itd. moze vidjeti iz vecine tekstova, da je to za nepovjerovati , koliko je ,, grdoljasa,, sljeglo u ovaj grad. U svakom slucaju ... SVAKA CAST GRASU NA OVOM GESTU, I MISLIM DA SU U OVOM VREMENU , I SA OVIM NARODOM , KAKAV JE , I PRESABURLI I PREDOBRI. ZIVIO NAS GRAS.....TOLIKO.
Kako god lijep gest..bar još uvjek nije izumrla vrsta koja na ovaj dan misli na žene :)
Na žene treba misliti i obradovati ih svaki dan. žena je svaki dan žena a ne samo danas.:D
@99% bosanac Šta je sa današnjim danom, mislite li na žene? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hvala puno, ali meni je tramvajski prevoz uvijek besplatan. :)
žene koje većinom imaju kartu će 8.marta reći, hej nikad se nisam vozila tramvajem, hajde da iskoristimo ponudu... e moj grasu... marketing ti je 0
btw, ko bi se iko normalnan dobrovoljno vozio smrdjivim kršem
Nazalost vozi se gotovo 120.000.000 ljudi godisnje u Sarajevu ...
e jesu nas pocastili
Jeli samo u ovom tramvaju na slici ili u svim tramvajima :)
Sta ce ovo biti cuj besplatan prevoz za dame ....hahahahahha
HAHAHAHAH k
Ma kako su samo ljupki i dražesni ovi iz GRASa...eto više nam niste odvratni, i zbog ovog poteza svi ćemo putovati GRASovim prevozom, a nećemo Centrotransom koji je duplo jeftiniji!