Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj ministra što Slovencima daje pare, a do sada su u školama bili od našeg telekoma internet....
Od mamutinabijemzitisa!
od ceg ti bolujes aa?
Pogledaj te prog.semu Telemacha koliko samo Srpskih kanala,reklama,sinkronizacija,titlovi itd...SVE JE NA SRPSKOM ILI JE SRPSKO!!!Telemach je Engleski isto onoliko koliko je PinkBH BOSANSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Telemach d.o.o. je nastao ujedinjem firmi ELOB CATV, BH CABEL NET i KT GLOBAL NET.
Britanski investicioni fond Mid Europa Partners, koji je vlasnik brojnih telekomunikacionih kompanija širom Evrope (Aster u Poljskoj, Invitel u Mađarskoj, Orange u Austriji), zajedno sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD) vlasnik je Total TV regionalne platforme, Telemacha u Sloveniji i SBB-a u Srbiji, koji zajedno sa kompanijom Telemach u Bosni i Hercegovini, posluju kao jedinstvena telekomunikaciona grupa u regionu. Telemach je u Bosni i Hercegovini omogućio nove, unaprijeđene servise televizije i interneta, bazirane na najsavremenijim tehnologijama.
Nikad ljudi od komunjara, stvarno: Energoinvest, TAS, UNIS, Zrak, sve ceste u Jugoslaviji, najbolji zdravstveni i socijalni sistem, jedan od boljih obraziovnih sistema u Evropi... Al su zato nacionalisti dobri ljudi: rat, 30 km autoputa, privatizacija.
Lijepa ideja, samo ne znam ko ce ju sprovesti u djelo?! U nasim skolama imate vise od 80% nepismenih nastavnika (mislim, doslovce nepismenih, a ne samo informaticki), a djeca su prazne kutije koje bulje u kutije/ kompjutere po cio dan, i pretvaraju se u zombije bez ikakvih emocija ili altruisticke crte u sebi... Radije napravite budzet za projekte koji ce djecu uciniti djecom,jer kad ovi sadasnji klinci dodju na vlast, za nekih 10- tak godina, jedino ce nam preostati da spakujemo kofere i spasavamo glavu kud- koji... Zar je mali Denis dzaba izgubio zivot? Zar nista nismo naucili?
Svi znamo da je Telemach SRPSKI...a zadnji put kad su nam SRBI \"pomogli\" napravili su GENOCID...tako da !!!!????