BiH
0

Besplatan internet u "Parkiću" i na Trgu Krajine u Banjoj Luci

SRNA
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
Građani Banje Luke, ali i svi koji dođu u ovaj grad, od danas će moći da besplatno koriste internet na Trgu Krajine i šetalištu popularnog naziva "Parkić" u centru Banje Luke.

Bežični internet na dvije lokacije na otvorenom u zajedničkom projektu obezbijedili su kompanija "M:tel", Turistička organizacija grada Banja Luka i Gradska uprava.

"Kompanija M:tel prepoznala je potrebu savremenog društva da imamo pristup internetu u svakom trenutku gdje god se nalazili", rekla je novinarima v.d. izvršnog direktora "M:tel-a` za marketing i prodaju Slađana Babić na svečanosti obilježavanja početka funkcionisanja neograničenog interneta na otvorenom, koja je organizovana povodom obilježavanja dana grada Banja Luka.

Svečanosti su prisustvovali i gradonačelnik Banje Luke Slobodan Gavranović i direktor gradske Turističke organizacije Ostoja Barašin koji su izrazili zadovoljstvo zbog ovog projekta koji će, kako su naveli, približiti Banju Luku većim evropskim gradovima u kojima postoje besplatne internet zone.