Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar te nije sramota bešliću.vrijeme je da narod izađe na ulice i Čoviću i tebi iskrene ovo na glavu.crkli dabogda.
Smeće deponovati u Grude,Lišticu,Posušje i ostale vuko.....
@gooUser1580120823 i najbolje bi bilo samo sta ce te onda vi iz enklave zvane istoci Mostsr.Smece je izvor prihoda sa kojim Bosnjaci ocito neznaju upravljati.I hitno pravit deponiju u zap hercegovini po EU srandardima za podrucine citave hercegovine istocne izapadne sem istocnog mostara.Zaposlilo bi se preko 500 ljudi na istoj pa se vi gusite u smecu ko vam brani.3 preduzeca komunalana su prepustena Muslimana radi odnosa u Mostatu da gospodare otpadom i imamo ovo.
Niti valja Ljubo, niti sda, niti hdz, niti deponija, niti oni što je blokiraju
Ne branim vlast ali graditi ilegalne kuce uz deponiju koja je tu 50 godina je cista ludost. Zamislite da u sarajevo dođu izbjeglice i odluce se nastaniti uz gradsku deponiju. Gdje je tz logika?
Ekskluzivno: Ljubo Bešlić otkrio izvor Corona virusa. Hitno ga poslati u Wuhan da zaustavi pandemiju :D
Ta ce bjelopoljci.. Do juce im nije smetalo... Sad kuce s bazenima i malo im drsmi.. Sad smo mi gradjani svi njihovi taoci.. Ljakse se osilii
Za ovo je kriv SDA jer je HDZ prepustio njima ovaj posao po dogovoru i uredno su naplacivali po toni smeca. Ni jedan Hrvat neradi u JP deponija Komunalno itd. Peovjerite pa vidite.Ako sam ista slagao neka.me.neko demantira.
SVE CE TURISTI DA OCISTE. NE SEKIRAJTE SE. DOLAZI PAKAO
Deponiju na granicu sa hrvatskom,a ovog Beslica na deponiju pod hutno i mirna Hercegovina😃
Napravi deponiju negdje na herceg bosanskoj strani Hercegovine i trpajte tamo smece Hzhb i nazovite deponiju regionalna deponija Hzhb i nemas problem imate hr poste elektro privredu Hz HB imate sume Hzhb pa napravite i deponiju sebi i riješeno
@gooUser1553007941 pa ovo je Mostarska zajednicka deponija u kojok su radili Bosnjaci 90% radi odnosa u Mostaru dato im je to u deponiju utrosen veliki novac.Koji je dat na raspolaganje SDA.I uredno su naplacivali masno smece za odlaganje.
Sve vam treba oduzet. Najljepsi grad unistavate zbog politike. A gdje je dno?
Koja licemjerna izjava fuuuuj
SDA i HDZ zaostali kriminalci su uništili i unazadili ovaj nekada lijepi grad!
@Gradjanin1973 Zahvalite se vi gacanima i nevesinjcima pa je i to obranjeno u toku agresije.Mostar bi sad bio u Stocholmu po mostarcima.
@mushaga A što onda ti "vrli junaci" ne odbraniše Gacko i Nevesinje?! Zato šuti oberseljačino sda-ovska
Mostar ima najvecu smrtnost od raka na ovim prostorima i za to postoji razlog. Ona deponija je neuslovna,napravili su soliter smeca i treba novu lokaciju,pare za kolektore su podjelili(hdz i sda) sa izvodjacima radova a nisu zavrsili posao do kraja. Cista kradja! I sad kazes Ljubo kad bi izbila korona ko sto i hoce jednog dana da ce ovaj narod biti kriv? Sto rece Zeljko Komsic,ma hajte molim vas
E da Bogdo tebe prvog zahvatio virus
bas se nesto pitam , u svim evropskim gradovima godisnje grad zaradi na smecu ok0 300k maraka. negdje I vise.. samo u u Bosni ,Hrvatskoj I Srbiji to rade 'privatne firme' (kumovi politicara).
Nije problem u grupi.. vec u katstrofi deponije ,katastrofi grada.. u katastrofi vođa.. e tu leži katastrofa gospodine LJUPKOG imena , a pjevačkog prezimena.. e tu..bas tu.. ❤🇧🇦