Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OHR nema mogućnost bilo šta da uradi. Mogu samo biti zabrinuti. Bošnjaci moji, mi smo garant opstanka BiH a ne OHR. Kupujmo domaće i otvaramo nova radna mjesta...
Bosnjaci nasa teritorija je 100% imamo pune dzepove dobre zubare za razliku od ovog lohavog
bravo za komentar ali narod je napacen i zatupljen treba se okrenuti pravim vrijednostima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ispade da je Dodik u pravu za visokog predstavnika on je kao turista
Angela je postavila Smita, sta ocekivati? Pa ista ta je i napravila Putina
Neko to naziva beskonačko strpljenje, a ja lično to nazivam evropska hipokrizija prema muslimanima u Bosni i Hercegovini koju je rodila islamofobija. Srebrenica je bila kao hrana servirana gladnom. Servirali su je ovi koji danas ovo nijemo posmatraju i koji sude gore negdje u Haagu zločincima kojima su i sami impresionirani.
Nije to slučajno, gospodo Bošnjaci. Shvatili su oni koliko je moguće nas zamajavati riječima i sada samo pomjeraju granice. Ali, u jednom su upravu, niko prije nas i naših mehanizama, političkih i diplomatskih, ovo ne može zaustaviti. Ako to uradi neko umjesto nas, mi smo zaslužili da nemamo ovo što imamo.
Ovaj schmith kako dodze sve krenu nizbrdo
Cilj Njemacke, Evrope, OHR, Shmita, itd. je da sto vise nasih ljudi ode u njemacku.. Kome to do sada nije jasno ili je glup, ili je retardiran.
nove drame u bih u najavi. vide se uzorci. sace zakuhavanje oko dodika. iznenadio bi se ako ne bude ništa dramatično u narednom mjesecu.
Vidi propalog naziste hahahah jos je zabrinut
Sve je jasnije da Evropa i Amerika jako stoje iza Dodika iz nekih nepoznatih razloga
Svim patriotima drzave nam BiH predlažem da prate novi kanal Historija TV HD gdje mogu pratiti sva desavanja za vrijeme agresije, zločine počinjene nad Bošnjacima.
Nema nikakvih problema rijesit ce to pijani Sejdo i fikus Sefik
Najbolja stvar koja se moze uraditi sto se tice ovog imbecila je da se ignorise, a pogotovo mediji. Lik je potpuno nebitan, mnogo reži a potpuno bezopasan. Ucinite uslugu drzavi i uskratite mu medijski prostor.
Svim patriotima drzave nam BiH predlažem da prate novi kanal Historija TV HD gdje mogu pratiti sva desavanja za vrijeme agresije, zločine počinjene nad Bošnjacima.
Ne radi se o strpljenju, nego su saučesnici u rušenju države.
samo nastavi Mile, vidiš da ti prolazi sve...
Nekad je mozda Dodik i upravu, sto nama treba ovaj OHR, ama bas nista napravio nije, niti ce...