Stranački dogovor
0
Besim Mehmedić novi premijer KS
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Emira Hadzihafizbegovica satro velikog bosnjaka treba skinuti prvoga koja je to hinja lazovska...................???????????
\"Stranke su se također dogovorile da funkcija direktora Zavoda za izgradnu KS pripadne SDA.\" pa dobro ljudi, sta je ovdje bitno, stranacka pripadnost ili strucnost? sve dok na vodeca mjesta ne budemo birali strucnjake, necemo se mrdnuti iz ovog gliba. a mozda i nemamo strucnjaka, sve go politicar.
Kakvo iznenadjenje, jer se Pindzo Mirsad hvalio u Trnovu da je on naredni Premijer KS! Sta bi snjim, vjerovatno nije imao dovoljno junica za kupovinu glasova kako bi ga izabrale za premijera:))) lool!!!???
Neka nam je Bog na pomoći s ovom spodobom.
drogba jedi govna,pisam se i na emira i na sda i posebno na tebe,kud nisu komunjare na vlasti malo goli otok da obidjes papak onaj
@tuzlak ti vjerovatno nije prezime nego si iz onog smrdljivog komunjarskog grada gdje ste razmisljali proglasiti istu autonomiju kao Abdic dok su \"kriminalci i kockari\" ginuli za Bosnu...IB Celo, MT Caco, RD Celo i mnogi drugi su heroji a njihov sukob sa zakonom me ne interesira jer da njih nije bilo i takvih ne bi nista ovako bilo...dzaba sto je neko doktor nauka ali celo je rusio transportere a ne ti sirom svjeta mada hvala svakom ko je pomogao na bilo koji nacin Bosnu i bosnjake!!!!
ll
vrijeme ce pokazati jel ovo dobar potez
Dobro ti reče Drogba. \'\' Stručnost i patriotizam na prvom mjestu\'\'! Ministar kulture KS Hadžihafizbegović na dženazi sarajevskom kriminalcu i kockaru! Popusti , matereti!
DOBAR SKROZ
Besim Mehmedic je bio federalni ministar puteva i komunikacija,i to 2 mandata.Tad je i pocela gradnja autoputa u BiH. Sto je najbitnije,covjek je (u pravom smislu rijeci),obrazovan,pametan,nije muljator,a Vama,kojima je to najbitnije u zivotu,SARAJLIJA je!!! Ako iko moze pomoci ovome jadnom gradu i Kantonu,to je on,ako uopste vise ima nade za ovaj grad.Sigurno je veoma svjestan cinjenice da sjeda na\"najvrucu stolicu\"u Kantonu. Valja iza debila Taaaje pocistiti govna. Razmislite prvo o cemu pricate,pa tek onda serite po ljudima.
jel ovo nama nas Obama???
Ja bih rado vidjeo Emira Hadzihafizbegovica, sadasnjeg ministra u vladi KS, inace legendarnog glumca i osvjedocenog patriotu, kao premijera odnosno najradije bih ga vidjeo na najvisem drzavnickom mjestu!!!! Strucnost i patriotizam na prvom mjestu!!!
a sta ce biti sa tajom i našom majKom??
meni se cini da vi svi sto ostavljate komentare po Sa-Xu imate jako puno licnih problema i frustracija koje lijecite tako da na svaki clanak izbacujete samo negativu, a pri tom nemate pojma o cemu i o kome pricate. uglavnom niko vam ne valja i sve je grozno. Mehmedic je za razliku od svojih prethodnika funkciju direktora Zavoda za izgradnju obavljao posteno i transparentno, malo se informisite pa onda komentarisite