Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znamo mi odlicno da je VTSV u rukama UZP i Genocidasa!!!
otkrio Ameriku
Nisu u pitanju samo ratni zločini. Osim toga, cijelo pravosuđe je prije više od 10 godina dobilo visoke plate, oko 5000 KM (tada!), da bi se smanjila korupcija! I šta se postiglo? Ko bira VSTV, ko imenuje da postanu članovi? Političari! Onda je valjda sve jasno, nećeš procesuirati onog ko ti je omogućio fotelju! A Jbni Ameri sve znaju, dosta više i te kurvanjske politike!
https://www.klix.ba/vijesti/bih/tuzilastvo-izmedju-prioriteta-i-balansa-obustavljena-istraga-o-ubijenim-civilima-u-okolini-viteza/190815037 Hrvatski element blokira sudstvo jer ne želi da se sudi hiljadama njihovih zločinaca.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/tuzilastvo-izmedju-prioriteta-i-balansa-obustavljena-istraga-o-ubijenim-civilima-u-okolini-viteza/190815037 Hrvatski element blokira sudstvo jer ne želi da se sudi hiljadama njihovih zločinaca.
ovo su suci I tuzitelji kojio zastupaju nacionalisticke partije I stite kriminalce,zlocince,politicare! treba ih ukinuti!
Naravno kada je sudstvo pod Genocid/ UZP okupacijom.
G R A B O V I C A, 09.09.1993. = UNPUNISHED WAR CRIME! WHY?!
@Croatinho Unfinished?
@namjenski: You may call it a joint criminal enterprise, if you will. The village was literally wiped off the face of Earth along with all its inhabitants aged 4 - 87. Justice has not been served in this case though the atrocity may freely be labelled as a local genocide committed by the Army RBiH troups...
Dobro jutro Kolombo...
Jebali ti ratni zlocini mater vise. 30 Godina se prica o ratnim zlocinima i procesuiranjima i kad se to zavrsi za jedno 30 godina na kraju ce bit da je svaki drugi vojnik koji je bio u ratu ratni zlocinac.