Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tu seljačku instituciju, nazovi ministarstvo, vodi takva konjina da je to presedan i u svijetu životinja. KONJUSINA!!!
pa, pogledaj mu facu i odmah vidiš koja pamet iz te kockaste glave izvire!
SRAMNO DA SDA koja se zalaze za gradjansku BIH bez podjela gura primjerom licni u najvecem kantonu SA ovakvu podjelu.
@amy88 Čega se SDA još stidi? Ničega.
Zašto se sve to treba uraditi u KS? Zašto Naša Stranka nema ambicije da se širi na teritoriju RS-a ili Hercegovine? Upravo zato da bi svojojom populističkom ideologijom koja u svojoj dogmi ima za cilj uništiti bošnjački identitet predstavljajujći to kao krinku za rješavanje svakodnevnih problema.
@MementoMori1 Meni treba NS jer zastupa moje interese, da litreba tebi, to je tvoj problem, ali ne mozes ti odredjivati ko ce koga zastupati. Uhvati se SDA o odje*i.
80% sarajlija je svakako učilo srpsko-hrvatski
@Hrgota hoces reci otjerani u Hercegovinu i Pale !
@Hrgota jah.......sta drugo da kazem vec vjeciti KMEEEEEEEEEEEEEEEEE niko ne moze kmecati kao vi........
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kanton Sarajevo je Muslimanski kanton i djeca ce ucit Bosanski
@Derim-Kurcovic Kurčoviću ti ćeš helikopterom iz kantona. Ma mi smo jaki ko Kina dok je takvih
Prvo treba uklniti pravoslavne ikone i vjerska obiljezja po skolama u entitetu r.s. I naravno prekinuti praksu nezakonitog upisivanja u rubriku za jezik. Ovo je dobar potez KS i mozda pocetak rjesavanja problema na nivou drzave.
Jašta....U Sarajevu nametat da se uči srpski i hrvatski, dok se u kuroslavljem i pedokatoličanstvom okupiranim dijelovima BiH zabranjuje Bosanski jezik..to su uznusi SDPa, Naše stranke i DFa.......
Svi advisori u sektoru obrazovanja OSCE-a kao i njihovi terenski radnici u tom istom sektoru su Srbi. Svako jutro oni iz Lukavice preko Vraca u Sarajevo. Velika sramota je za OSCE sto su dozvolili jednonacionalan sektor obrazovanja u sopstvenim redovima.