Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-da li mislite da je zrtva Bernd stvarno zelio da bude pojeden? -da li je to bio njihov prvi susret ili su se vec vidjali? -da li je Bernd bio vezan ili ne i na kojem mestu se sve dogadjalo, da li na stolu? -kako je Bernd mogao ziveti i biti pri svesti 4,5 sata nakon sto mu je Kanibal odsekao penis? -kako nije prije iskrvario? da li je prica Kanibala tacna da je on mogao odustati nakon toliko sati i pozvati pomoc? -da li su obadvojica jeli ziv penis?
Ko sto kaze Marinko iz Adicije : "Cuna u po somuna"
Ne čekajte, mene večerajte!
e jesu mu kaznu odmjerili, halal im vjera! Ovaj njemacki sudija bi mogao konkurisati za mjesto u haskom tribunalu. A kad skontas koliko je onaj majmun Galic, sto nas je cetiri godine drzo u opsati i ubio 10000 ljudi, dobio u Hagu, nije mi ni cudo da je Armin samo osmicu zasluzio. Jebiga cojek pojeo SAMO JEDNOG
Trebalo bi ga angazovati da pojede sve pristalice SDS-a, SDA i HDZ-a,,, A DA, GRESKA, COVJEK NE JEDE GOVNA NEGO LJUDE...
armin je previshe gledao usa filmove i tv. kad jaganjci utihnu hanibal a i lichi na glumca a. hopkinsa
jebo mater da mi je uhvatit Karadzica da ga dam ovom ljudozderu da ga sazvace pa da mi isprica dali se cuje na krmetinu
Jel ga na Loju Peko?
armin hehhehehe nesto ko da je nas a ??? konto frajer da pravi cevape .
Traba ubit i njega i tog sudiju sto mu dade osam godina. Jabo takvu drzavu. Ja bi i tog sudiju i njega bacio krokodilima da ih pojedu.
Dao bi mu ja dozivotnu! Opet ce on tako kad izadje !!11!!!!
sto ga ne puste jebo im hitler mater nacisticku.
sick sick sick......to je sve sto imam reci.....
idiot je ispekao kurac od zrtve na tavi i bio je razocaran ukusom a bogami kolicinom na kraju przenja
pa covjek je priznao i pola mu se prasta znaci bio bi osudjen na 17 godina i to nije tako lose