Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja vam kažem SBIH, DF i SDU za sad jedine normalne opcije na sljedećim izborima (ne promoviram nikog posebno od ove 3)
Ma ko vas jebe i vas i ovo je nedopustivo, pa što ste dopustili nabijem vas na takija.. Vi samo pravite farse da bi dobili slijedeće izbore... c c c c c c Idite u pm, eto vam država al' mene pustite na miru da sijem bašću i snalazim se za život, jedino tako i znam... Stoko robovlasnička feudalno monarhistička.
To i jest problem što smo im pustili previše!!!
Beriz je jedan od rijetkih političara koji u BiH nevozi A8, neprovodi se na trošak države, nekupuje stanove itd.. Beriz je jedan od rijetki poštenih političara!!! I ovo što je izjavio je samo podrška protestim i da nema niko pravo da državu opstruiše!
Jel nas to zezas??
Ne, zašto čovjeka viđam s vremena na vrijeme u Sarajevu šeta pješke, ide na posao pješke, nikada ga nisam vido sa nekim kriminalcima i sl.. Nikada nije neko sranje izjavio ili napravio neko sranje! On je umjeren sigurno i pozitivna strana političara!
A kako se inače šeta ako nije pješke?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opstruiranje rada Parlamenta BiH je nedopustivo i ne smije, ni na koji način, biti sredstvo za ostvarivanje bilo čijih i bilo kakvih ciljeva. Da ne dopustivo,ali znamo mi ko je krivac za sve ovo...SAD,Lijanovici bojkot..
Jesu li to iz SDA naredili da kažeš, ha Belkiću ?
Rad Parlamenta se blokira od strane SDA potrckomena i iz njihovih MORALNIH razloga...
Ma nemoj nam reći, zna se ko stalno pokušaa zakočiti svako moguće rješenje nekoga problema, a zna se i ko su njihovi sateliti, zat Belkiću nemoj nam soliti pamet
Ma hajde Boga ti ...
Tako je treba raditi... al nije ni kod vas sve cisto... stranka za fotelje(mini SDA)...
Beriz Belkić muto mutavi
Barem nije izdajica!