Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od vecih projekata podijelili smo baklave za Bajram i kolace za Bozic
Maloprije slusam izjavu o obnovi vrtica. Ok sve super, al da obnova vrtica u Novom Sarajevu kosta preko dva miliona, nesto tu nije u redu. Ili Vas foliraju ili….
Sve pohvale za gradonacelnicu.Ona bar radi za interes grada,a ne kao predhodnik.
"KAO GRADONAČELNICA SARAJEVA NEMAM OVLAŠTENJA DA ZABRANIM ILI ODOBRIM ODRŽAVANJE KONCERATA I NASTUPA U GRADU, ALI ZATO VI, MOJI SUGRAĐANI, IMATE PRAVO DA ODLUČITE DA LI ĆETE IĆI ILI NE! SVAKO IMA PRAVO IZBORA!" - 28.10.2023. "Sigurna sam da će Sarajevo biti epicentar proslave i svi su dobrodošli na naš dernek." - 26.12.2023.
Ajmo zrak benjamina,