Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dokle je stigla sad? jel kod doboja?
Može li neki kvalitetan članak o trošnju gradskog budžeta grada Sarajevo. Ja tu očekujem promjenu odnosno kvalitet - ova službena putovanja bez ikakvog efekta ili malog lokalnog efekta me ne interesuju. Skaku smo mogli vidjeti po Beogradu ako ništa po Beogradu se vrtio onaj tramvaj na kome je pisalo Sarajevo. Po meni to je puno više od ove komšijske posjete Stanivukoviću.
Ko ima vece brkove?
A BAS SU LIJEP PAR
bh ubi uredjenje fbh.11 kantona.11 premijera itd pa gradonacelnici,lokalni nivo i na kraju federalna administracija.pa to ekonomski nije odrzivo.kazu da fbh ima zaposlenih u administraciji ko sfrj.resenje bi bilo spojiti muslimanske kantone na severu fbh u jedan i hrv u jedan da ostane fbh a bihac nek dobije status distrikta jer od sarajajeva su daleko i samo uzima seher a salje migrante.muslimani bihaca i bihac bi bole ekonomski i svakako napredovali da su distrikt
NAPRIJED BENJAMINA, ISKRENO SAM TVOJIM IZBOROM PRIJATNO IZNENADJEN I DO SADA SVI POTEZI KOJE SI URADILA SU ODLICNI!!!!
Silovanje medijskog prostora sa doticnom je prevrsilo svaku mjeru. Treba napraviti Pop up blocker koji reaguje samo na nju, ubrzo ce poceti iskakati sa banera.
Ne znam da li su bolji od Bakira i Dodika, ali mislim da od ove filozofkinje i ovog fašističkog drekavca nema hljeba.
Novi sastanak komunjara i četnika
evo, odbrojavam minute, sekunde do historijskog susreta.... keep us informed!!
Da vidimo hoće li mladi političari nešta promjeniti.
Sastanak sa ravnogorcem i štovaocem Drazinog pokreta... Nebi takvima pruzio ruku, a ne otisao na sastanak
Boje ti on terma čedo
Draško Praško
Nikakve koristi, ni od nje, od njega jos manje, al eto uzece se dnevnica...
Hvala Bogu ide na bolje..