Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogao je napisti malo od tome kako domaci reziseri kradu spotove stranih umjetnika ( brega cola - paul simon ) Zgrazavamo se na reality show i ostalim shund programima ali sve dok nam neko ne ponudi 1000 KM da u njima ucestvujemo..
Gledao sam film, dobro uradzen, a jos bolja analiza Gospodina Burica.
Čudna reakcija sudbinom Srebrenice i njenih preživjelih majki (ganutost, dirnutost, šta li) od nekoga ko, usljed dubokih kompleksa, mrzi sve što ima ikakve veze sa Islamom (kojem i ono - burić - imenom pripada), nekoga čiji moralni, ljudski i kulturološki kodeks je izražen izjavom, citiram - \'Pokrivena žena ne može napisati dobru knjigu\'. Moj publicisto, da ti kažem da si ljudsko dno, ne mogu jer valja se tebi dugo penjati da bi uopće stigao do dna...
Gle!! Gdje si nashao slichan text, kojeg si doslovno prepisao i s malo preninachica modificirao i priklonio tematski naslovu Ideje istog,.. pozdrav
sve sami pametnjakovici, znaju sve zivo iz fotelje za racunarom. Ne znam kako mozete kometarisati nesto sto niste ni imali priliku pogledati. Na osnovu cega??? Svi vi kojima se ne svidja, ajde sjednite pa malo skontajte i uradite najbolji bh. film svih vremena. Jadan ovaj nas bijedni narod kad samo pljuje po svemu - cini se da samo to i znate, umjesto da koliko-toliko podrzite bh. kinematografiju.
Ahmo okani se corava posla dok jos nije kasno... \'bljak.
pa i trebaš ih imati,mislim poštovanja prema žrtvama,ne bih tako govorio da još nisi pronašao kosti svog oca,brata,a glavni krivac je još slobodan,ne možemo po principu meni se nije desilo pa baš me briga,uredu je krenuti dalje,ali dok ne riješimo prošlost nemamo ni budučnost,ako zaboravimo eto nam za 20g opet rata i novih žrtava možda baš neko tvoj koji smatraš da žrtve trebamo potisnuti u stranu (ne daj BOŽE) ..FILM JE SUPER
Film koristi pravo ofirnu i ofucanu tehniku crno-bijelog BH života i kolor života reality show-a pa nam čak i poručuje da je reality nešto čemu treba stremiti. Daće nam to kao popraviti živote, što je totalna glupost! A i vala puna mi je neka stvar filmova o ratu, što je opet igranje na sigurno jer ko može nešto loše reći o takvim filmovima odma skači i govore: \"Imaj malo poštovanja o žrtvama\"!
Ovi filmaši izgleda stvarno nemaju više ideja! Opet nešto o ratu! pardon, \"post-ratni period kad nam je kao teže nego u ratu\" ma daaaaaj! Treba sad snimiti komediju sa parolom: oni su življiji od svojih živih\" Čuj mrtviji od svojih mrtvih! Ma nije ni bitno kome se koliko uvukao, izgleda da se džaba uvlačio!
HAHHAHAHAH!!! Ama jeste li vidjeli koliko sponzora ima!? Dobro se nekom uvukao da bi snimio \"film\"!!
Ma niđe veze ni isječak ni članak! Baš jaranska kritika! Šta je sa filmom koji je Imamović prošle godine najavljivao po novnama? Nešto utroba... ključ...? to propalo pa onda snimi Belveder na brzinu!!! Eh eto samo nek se nešto radi, a kvalitet ćemo zanemariti!
GLEDALA SAM ISJEČAK I ČINI MI SE DA JE FILM FANTASTIČAN,A OVO SA FLAŠOM JE FENOMENALNO,DRAGO MI JE ŠTO SU DOMAČI GLUMCI
Dobar clanak
mozete se svi napu.sit kur.cine ahmedu. i jednom i drugom. eto.
Lepa sela lepo gore je propagandistički pamflet u stilu \"svi smo na Balkanu divljaci i svi smo isti, samo što su Srbi simpatični divljaci a Muslimani šupci divljaci\"