Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
He selja.čine oronule , da imate mozga gledali bi planove i razmišljanje kandidata , a ne jeste li u opoziciji.Sve vas smijeniti treba !
Naravno da ovi jadnici iz rahmetli SBiH nemaju potrebu gledati Kukicev plan i program, kad sami nemaju pojma sta je to. Kriminalno-ublehaska banda zvana SBiH uskoro kljuc u bravu!
ma gonite se u PM vi i vasa stranka ... vi ste najveci izdajnici BiH!
Nedam ja svog Zlaje, on će mene naučiti kako se reketira xD
ko da vas neko nesta pita.... go kill yourself selja.cino oronula
Ali zasto crni Berize kako ce sad bez vas, jaaaaooooo ne samo to ne...
Kada kao Hrvat čitam ove komentare, odmah mi postaje sve jasnije zašto od BiH ne može biti jedna normalna i ozbiljna država!? Glavni razlog je što Bošnjacima treba još vremena da postanu politički narod jer tolika podjeljenost i raspamećenost je veliko zlo koje nas sve zajedno vuče unazad, kao da imamo nekoliko života i možemo strpljivo čekati bolje dane!!? Nisam osobno simpatizer Harisa Silajdžića zbog njegovog tvrdokornog bošnjačkog nacionalizma, ali moram priznati da je najviše uradio na očuvanju BiH od svih bošnjačkih i hrvatskih političara! Alija je bio nitko i ništa, sa njim je svatko mogao manipulirati i porediti njega ili \"malog diktatora\" Lagumdžiju sa Harisom je najobičnija glupost i neznanje... Barem poštujte ono dobro kod ljudi i ne odričite se najboljih među vama, jer tako gubimo svi pošto reinkarnirate najgore, oživljavate mrtvace, vraćate na političku scenu grobare BiH i dajete im priliku da nas radi svoje propale komunističke ideologije drže izvan civilizacije...
bez nas nema vlasti levati jedni, pobijedite na izborima pa ne znate napravit vlast,to samo glupani ne znaju!!
ma da..ovaj sdp je bolji, obicni reketasi !!! i ovaj narod je čorav, pa eto!!
Vratite nam Silajdzica. Namah.
Sta ocekivati od lopovske stranke koja zavali Elektroprivredu u gubitak od 38 miliona i onda traze da to plate gradjani vecim cijenama struje a preko svoje stranacke televizije TV1 promoviraju Dodika i Covica Umjesto da Silajdzic-Heco-Jerlagic-Orucevic i kompanija trunu po zatvorima oni izdaju \"saopstenja\" putem svojih medija
Halo Zlaja. VIdis li ti kakva te sudbina ceka. Bosnjaci su odbacili onog au kojeg su se kleli tolike godine. Za njega su se borili u ratu. Sve su mu dali. I onda ga bez veze odbace. Ko Krpu. Tako ces i ti druze Zlaja ...Nadam se malo brze nego \"lepi\" Hari. A sto se tice programa. Je li to neko rekoa da ovaj ublehas Kukic ima nekakav program? Pa vi ste svi onda notorne hablecine ako to mislite. Niti taj lik ima program niti zna sta je to program (u stvari zna sta je to program nezavisnog novinarstva \"made in FTV BiH\")
ZA gra BiH=kra de ze UŠA!!!
mi smo lopovo najjači smo najjači!!! čuj nije bilo ni potrebe gledati plan...to može izjaviti samo totalni politički papak!!!
pozdrav mom najboljem pajdi silajdzicu. zajedno smo jaci.
jel ti to Beriz rodbine ?
Ova ekipa iz SBIH-a ne treba ići u penziju nego sve u zatvor. 37,8 milona duga elektroprivrede. Od rata do danas su kontinuirano u vlasti a cilj je samo jedno prodaj firmu, resurse i uzmi sebi koji miliončić!