Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
politicki mrtvaciiiiiiiiiiiiii
jel te bolan stid sa silajdzicem si prodo drzavu u zlatnim danima svoje stranke !!
Ojjjjjjjjjjjj mati mila ko je našao da komentariše ? Ojj jel' ovo onaj Silajdžićev potrčko? Pa druže šta ćeš ti, nigdje vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas.
Da smo mi bili na vlasti ove dvije godine mi bismo jos mnoge firme zajedno sa SDA osiromasili i opljackali, mnogi radnici bi jos ostali bez posla, mi bismo monogo novca jos strpali u svoje dzepove, mi bismo iz dana u dan supljirali o patriotizmu a ovi.... ovi Zlajini i Fahrini nista ne rade a mi bismo mnogo toga do sad vec zavrsisli.
jee istina, ali u mojih 20 godina ovo je prvi put da ja pamtim da se nešto radi :) svaka čast :) krajnje je vrijeme bilo :D
Sbih nas doveo u propast i sad mi oni pocnu pricati sta i kako se treba raditi, zasto vi niste tako radili, najlakse je savjete dijeliti ali hajde malo radite
ko su ovi??? zar oni nisu davno u proslost otisli?
e pa kad se pocnu javljati iz ove stranke tacno mi nije dobro
''VIDI OVE LOPINE, VIDI MU KRAVATE, IZ OCIJU LAZ MU CITAS, PRIJE NO STO ZINE.''
nikad vise SDP..od sad cu zelenom olovkom zaokruzivati SDA
lEBO VAS SDP I SBB....g0vna na kvadrat