Kandidat za evropsku prijestolnicu
0
Behmen: Velike šanse da Sarajevo bude grad kulture
Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je Alija, neka cuju dusmani...nije ovo banja luka, pa da dvoje turista u po godine dodje...
treba se kandidovati za GRAD MRZNJE, tu ne bi imao ozbiljnije konkurencije!
E Svakakvih gluposti i nebuloza sam cuo od tkz.politicara,ali ova izjava je vrhunac,stvarno covjek mora biti talentovano glup da da ovakvu izjavu ! Guzno crijevo \"grad kulture\" he he he he,ho ho ho ho,hi hi hi hi ,hahahaha !
za nekog ko dolazi iz Beograda i ko je posetio vas grad mogu reci da mi je licio na malu palanku, u rangu Novog Sada cak i gore..jedino mi se svidelo ona bascarsija, ali ponovo sve to mora da sredi renovira,i druga stvar jako je prljavo i zapusteno, i vidi se siromastvo, i delovi Beograda su takvi, medjutim zato sto je veliki grad Beograd ima sredjen centar koliko toliko, sa turistima, luksuznim restoranima, barovima, iamo jedan krug ljudi koji prpadaju srednjem sloju i posecuju pozorista redovno, muzeje i sve ostalo, a Sarajevo je suvise malo da bi se i stvorio takva grupa ljudi, u odnosu na ostale gradove u BIH metropola je, ali ako je meni iz Boegrada delovao malo jadno, maleno i siromasno, kako ce delovati nekom iz Pariza, Londona itd.
pederi ZAKON!!!!!!!! www.analfamily.ba Ja sam kralj pedera!
cuj grad kulture upravo si se kandidovao za izvalu godine
Sarajevo je grad svake moguce diskriminacije i netolerancije. Uvjek je i bio sa izuzetkom perioda od 60ih do 90ih kada su upravo oni koji su \"dosli sa strane\", uspjeli malo da ga promijene. I prije rata su palancani sa Carsije, okiceni manirima i kulturom 15og vijeka, nabijali na nos kako su 5 generacija tu, samo sto ih niko nije zarezivo ni pet posto jer su bili marginalna i rudimentalna pojava.
Prva stvar: \"Tu će zasjedati Gradsko vijeće, a ta dvorana će se koristiti i za kulturne te umjetničke manifestacije\". Drugim riječima, planira svoju debelu guzicu tu uvaliti....Ne vidim kakve to veze ima sa onim što je Vijećnica bila prije paljenja. Šta je sa bibliotekom, šta je sa obnovom bibliotečkog fonda? Šta je sa knjigama koje propadaju u skučenom prostoru sadašnje Nacionalne biblioteke??????????????? Druga stvar:\"Što se tiče obnove sarajevske žičare, gradonačelnik je rekao da je to donacija Švicarske koja će jednu svoju relativno novu žičaru prebaciti u glavni grad BiH.\" - naglasak je na RELATIVNO NOVOJ ŽIČARI. Mislim, sigurno će uvaliti neko smeće koje nikome ne treba, dok će ovi iz tzv. gradskog vijeća lovu staviti u svoj džep. I gradonačelniče, da li se tako proviše kultura??? O kojem kulturnom gradu govorite? Gdje su nam galerije, silna kina koja su bila prije rata, šta je sa pozorištima?????????? Tanka je ovo kultura, a još tanja ova koju on promoviše!
bice grad kulture kad na zastavi EU umjesto zvjezdica budu cevapi
Grohotom se smijem...Grohotom.
Ovaj Alija, koji je btw samo-deklarirani SRBIN (ono kada su se izjasnjavali kod komunjara o narodnosti), nije normalan! NEsto o kulturi prica, a ovamo ne mozes uci u tramvaj, trolu, bus a da ne strijepiš cijelo vrijeme \"Da li ce me neki maloljetnik izbosti radi jednog pogleda? Da li ce ovaj gorila od vozaca prouzrokovati novi udes? Da li ce opet ovaj tramvaj/trola/bus biti prepun penzosa koji ne znaju sta ce od sebe, a kojima su genijalci dodijelili besplatne karte? Da li cu ja kao student opet moci uzeti godisnju za petobanku ili cu morati placati ovih 350KM godisnje, sto je bogatstvo za mene?....itd.itd.\"
STA JE OVO SVE NEKI ISLAMOFOBICARI, SARAJEVO MRZCI...SVE NEKA SELJADIJA NA SAX.COM... HAJD STO SU ZAVIDNI OVI SA SOKOCA I ZVORNIKA..NEGO I OVI NASI IZ ZIVINICA, KALESIJE I GORAZDA...
* ISPRAVKA \"Recenicu\" je trebalo biti \"recenici\".
Ovo neka prvoaprilska sala ili? Na kojim je drogama ovaj Behmen da i ja malo probam?
Nas grad je postao grad sadake. U istoj recenicu nas hvale kao \"grad kulture\" i kukaju Svicarcima da nam daju sadaka zicaru....o jbm ti papka i ko ga dovede na asfalt!!!!
POKUSALI SU TE- SERVI SRRAVNJATI SA ZEMLJOM...Sarajevo je TU i BIT CE ZA SVA VREMENA...!!! SEHER SARAJEVO...VOLIM TE...!!!
Sarajevo ce postati grad kulture kad Sjenica zasjeni Brisel :D