Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta će ga nego pustiti. Ovo se ne smatra nekim djelom. To je kao obićni saobračajni prekršaj.Prelazio ulicu na crvenom. Na stotinama novih fasada po gradu je izvršeno nasilje pa nikom ništa.Čak to smatraju i umjetnošću.Mislim da postoji i nekakvo godišnje takmićenje koje poprate svi mediji.
čuj gradolnaćelnik oštro osudio pisanje grafita,pa vjerujte mi kao da za njegova mandata kao da i nemamo grad.toliko se stvari izdešavalo od ubistva Puljića pa do ubistava po Sarajevu,aod njega ni slova.Prošlu grad.su svaki dan linćovali po medijima ali ona je imala petlju da se pojavi pred narodom,a ovog lika niko nikada nije ni vidio.jadni mi kakvog grad.imamo pola ljudi nezna ni kako on izgleda
Policija ga pustila..a što li ga je privodila??Da ga pusti,valjda !
baš oštro a šta je rekao tzv sud tzv BiH???????????
Oštro pa na prvu.Beh-men svaka čast.Neka rade šta hoće ispred vjerskih objekata ali šaranja nema.Od prosjaka i džeparoša kroz Ferhadiju nemožeš proći ni dvadeset metara.Al\' ovi su kulturni- ne šaraju.