Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SARAJLIJE JEDVA CEKAJU DA RIJESIS PITANJE TERORA ,KRIMINALA,ULICNOG NASILJA . ZASTO NE IDES U PENZIJU?
Mi jedva cekamo da ne moramo vodu sipati u kanistere, mi jedva cekamo da imamo normalan gradski prijevoz...MI CEKAMO..
alija bruko ovog grada...fuj na sta smo spali covjek ne prica tecno bosanski a ne neki svijetski jezik...fuj fuj
pavelic ante jedan je od nas 1
bokte,jeste vi na 24% ružni,oca mi dobijem proljev od vaših slika
Ovo nije vidjelo pravi satav MSR-a. Bolji poznavaoci grupe Mostar Sevdah Reunion znaju da ovo nije ta grupa, na ovoj slici su uglavnom sarajlije i bolje bi bilo da se zovu Sarajevo Sevdah Reunion. (gdje je Miso, Sandi i Mustafa, aaa)
Sevdah je izvorna Bosanska muzika, a i ovo bend iz nase drzave tako da nema nista lose u tome sto gradska uprava sponzorise koncert.. BOLJE I OVO NEGO 40 HILJADA MARAKA NEKOJ NINI BADRIC ZA NOVU GODINU !!!!
Super bend jedva cekam.. konacno nesto kvalitetno dosta je bilo. Seki Aleksic, Aca Pejovica i ostalih trovaca...
JA FACA BRACO MILI KO DA SU SLAGIRANI
Kako cu se veceras napiti, ni Zlatko nece znati gdje sam!
muka mi je visi od ovog fol sevdah,sve prikriveni narodnjaci,mars stoko seljacka,he.bo vas vise i MSR i Halid i halidov halid!!!!!ovaj grad je obicna selendra a sarajlije zatucani mahalci.
UŽAS! narod nema šta da jede, a on bi pjev\'o. OK MSR, volim ih i ja....al\' nigdje veze sa realnošću i nije na nivou funkcije gradonačelnika. ljudi umiru od gladi, a on samo fešte najavljuje..... UŽAS...a niko ne protestvuje da se smjeni ovaj čovjek, koji živi u nekim drugim vremenima ....
Dragi gradonacelnice pozabavi se ovim www.infobar.ba/k/b/gr/2011/ZastoSarajevoNemaVode.php
Boga mi ovaj Betmen nije normalan, ko da nema pametnijeg, ni preceg posla od primanja svih koji imaja koncert u sa. Ja gradonacelnika i g.......
Hajmo ih rušiti ,više!!!!
Lijepo je što nam gradonačelnik voli i podržava umjetnost, sic.... Hljeba i igara... Samo što je\"hljeba\" sve manje,a \"igara\" sve više. Šta je s vodom , grijanjem, plinom, psima lutalicama, teškom neimaštinom ? Gradonačelniče ne zabijaj glavu u pijesak. Pozdravlja te noj !
Jest vala, bezveze mu cugat\' bez muzike