Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta su čekali ovoliko godina Bakir , Komšić , Đžaferović. Nije ni čudo da se nalazimo u ovolikom blatu , kako ispraviti ono što je upropašteno.
Šta se čekali, pa očito nisu htjeli ništa započinjati ni talasati da ne bi i njihova njesra izašla na površinu
SDA predsjednici nisu znali ni da postoji SFRJ arhiv, a i sta je arhiv...
Bečir aga vazda se bavi glupostima.
Dosad najsmireniji i najpametniji naš predsjednik.Hladan ko špricer a zna šta radi.Neda se on zajeba
Tako je legendo.Ima bosna dosta imovine na teritoriji hrvatske.Dobar predsjednik a i ministar odbrane nam je ljudina samo takva.
Bečireviču,vlast u RS pravi hotel na temeljima đamije.Zašto ste toliko GLASNI?Sram vas bilo vas iz trojke
Bosanski Srbi su zajedno sa Srbima iz Srbije izvrsili agresiju na Bosnu i Hercegovinu i napravili genocid. Dobili pecat u Hahu koji je pravoslavce iz Bih i Srbijance obiljezio na vijekove.
Pravi potez
Sta ti je manjak karaktera, manjak vizije, manjak principa i prodavanje zadnjice za sakicu bijednih para. klix reklamira Roof Garden umjesto da prica o ugrozavanju zelenila, prirode koju je ta nepotrebna gradjevina napravila i izazvala stete za sledece generacije, za nasu djecu itd
Obnovite vi gospodine naftne terminale koje namjerno ne popravljate od rata na ovamo da manipulisete uz naftni lobi.
aseptan@ tatatimajmun
Bravo gigantu, to je predsjednik, a ne ko ona zelena statua usmrđela
Bravo predsjedniče, samo nastavi tako, živ bio!
bravo denis👌
Bravo Denise samo konkretno samo to puna podrška