Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo,što se mene tiče nije mu ni mjesto u mojoj dragoj BiH.
ove sto su za rusku politiku a u slucaju rata bi bjezali na zapad ili se vec nalaze po zapadu po kratkom postupku streljati. Oni su problem.
Rumenige radi skandale po instrukcijama Jenki razbojnika. U slučaju krupnih sranja oni će opet uvesti embargo i igrati se gluhih telefona.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Mali ima mu.da. Bakire gledaj kako se to radi.
Denis umislio da je Tito...
Napolje iz Bih,da je Tito ziv iza Sao Bih n’a magarcu Covicu do Rusije
Bravo tako treba sa njima, nek ide slavit 9 Januar. 56 posto gradzana Bosne i Hercegovine je uz Ukrajinu znamo mi sta Agresor radi nedrzi Kisobran!
Bravo tako treba sa njima, nek ide slavit 9 Januar. 56 posto gradzana Bosne i Hercegovine je uz Ukrajinu znamo mi sta Agresor radi nedrzi Kisobran!
Moj Denise kad budeš svoj rodjendan slavio ti mozes pozvati koga zelis a sada u ulozi predsjednika se ponasas kao dijete od 2 godine i tako diletantski reagujes da je mene stid bez obzira o kome se radi .Da me pogresno niko ne shvati niti branim kalabuhova niti sam na strani Rusije ali i ovako je nedopustivo da se predsjednik nediplomatski ponasa
Nisam vjerovao u Becirovica, ali svakim danom me sve vise i vise prijatnije iznenadjuje da cu morati da 'redefinisem' svoj 'sumnjiv' stav o njemu u vise neku ljudskiju sliku. Bravo Becirovicu!
Iskreno prvi put znam da imamo predsjednika , stalno covjek na Klixu nesto radi i rjesava nesto . Do sada sam mislio da predsjednik nema nikakve ovlasti dok su Komsic i Bake bili nikad ih nisam vidio .
Tooooo Denise !
Aaaa kako ce to Zeljko Cvijanovic dopustiti
Dobar potez!
zapad valjao ili ne svi trce na njega a rusiji salju samo poljubce i podrske
Ja nevolim ovog ruju radi izjava i podrske koju pruza dodi. Ali ljudi isto tako ovi sto se prestavljaju kao prijatelji sa zapada nista nisu bolji. Pa ko zna racunati nek sabere sta je bolje.
Deni, pokazujes da si pravi profesionalac političar a ne kao ovi dosadašnji mahalci, svaka čast.
A bosnjo navija za ruse, glupi bosanci.
Kakva glupost, sami sebi nogu sječemo. Ići će na proslavu 9. januara. Glupani.