Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako se to radi predsjedniće
ovo je i Komšić slao paaa? i Šefik je isto slao paaa? gdje smo šta smo?
Gleaj nam precjednika, hladan ko špricer dok strani zvaničnici zaobilaze njega i MVP i direktno razvijaju odnose sa entitetskim institucijama i predsjenikom kao da je rs samostalna država a BiH samo bespotrebna  smetnja
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ima li ikakvih vijesti vezano za rudare? Ili ti problemi ne trebaju da budu objavljeni
Koji rudari,nema većih prevaranata.unaprijed plaćeni a čumura nema da rade termoelektrane
neće da ratifikuju pošto je njima granica Bihać, Travnik, Mostar, Stolac...
Tip udara suplje umjesto dovodjenja investitora na stabilnu politicku scenu.Ima li sta da stoji iz 2 sv. rata da Becko pokrene?
Ne seri prežaje državna imovina od bilo čega
To pitanje je Bakir izbjegavao 30 godina kao i pitanje imovine BiH u Hrvatskoj.
Naprotiv rvacka izbjegaje istinu da im je da posvoje tuđe
Ako budete pregovarali sa Hrvatskom po matrici po kojoj se vodi snishodljivi Dritan Dino Konakovic bolje nemojte ni pregovarat!
Ovo je jako važno pitanje, egzistencijalno. Jbt. dva kamena kod Neuma. Niko koristi od njih nema, ni BiH, ni Hr.
Pojma nemaš,ako dva mala poluotoka budu u Bosni I hercegovini tada se linija povlači po sredini mora ako ne samo je tvoja plaža.sad malo razmilsi
Stari moj, tebe je neko dobro slagao ili si se educirao o pravu na morsko dobro kod pomoraca s Miljacke. 😉 Šalu na stranu, ali linija o kojoj govoriš, odnosno prolaz, koridor, izlaz (ili kako već) do otvorenog mora koji bi bio u vlasništvu BiH, u konkretnom slučaju nije moguć jer teritorijalno more BiH u potpunosti okružuje teritorijalno more HR. Dakle, slobodna plovidba DA, ali kroz HR teritorijalne vode (more).
Sretno Denise , konačno da neko pokrene ovu inicijativu.
Nego sutra svi na proteste ispred OHR protiv tkz Visokog Predstavnika
Hajmo o jednoj drugoj stvari. Ovo što si uradio za predstojeći drugi krug predsjedničkih izbora je DIPLOMATSKI EKSCES! Svi mi znamo šta za CG ali i nas u BiH znači pobjeda Milinog oponenta ali ti nisi smio sa pozicije koju obnašaš iz prostora PREDSJEDNIŠTVA BiH snimati video u kojem se otvoreno stavljaš na bilo koju stranu!!! Valjda znate šta će ovo značiti i kako će ovo koristiti onima koji ovo jedva čekaju. Moli Boga da Milo pobijedi!
arcia milo će pobijedit 100%% nema brige i ako ne pobijedi dosta vas je više samo lajete
Rijesit ce se tako sto cemo mi sve predati hrvatima sto zatraze. Pravi susjedski kompromis. Moze li mi neko zdravog razuma objasniti kako je baza Zeljava zavrsila u hrvatskoj iako im je jedini pristup Zeljavi preko kozijih staza??
Očito da nemaš pojma o čemu pišeš 😉
Otvorenim pismom?!
Nisu oni za tog posla oni jedno teže da ispunjavaju apetite Hrv Srb a da imaju dobra mjesečna primanja. I samo rade kad treba povećati platu i stopirati nešto što je u interesu BIH.
Zamisli jadnog života jednog klix bota. Čitav dan samo sjediš kod kuće i čekaš ovakve vijesti i uđes, pljuješ, širiš negativnu energiju...Ramazan dođe, ti za sebe tvrdiš da si vjernik, a ostali nisu jer ne glasaju za tvoje i onda umjesto bar taj mjesec da se primiris, posvetis radu na sebi i molitvi i vezi sa Uzvisenim, ti opet po starom...tužno. Da ti daju milione za to sto radiš opet ćeš biti prazan i nesretan.
Ovaj lik šuti i radi. Ostali se samo medijski prepucavaju od čega mi nemamo ništa.
Nisu vise pisma sad su prijedlozi i tačka