Traži izmještanje crkve iz dvorišta
0
Bećirović uputio molbu Džombiću zbog slučaja Fate Orlović
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova crkava treba biti eliminisana iz fatine avlije kao sto srbcine treba eliminirat iz bosne.mi smo turcini i srbi nam ne odgovaraju na nasim prostorima idite u svoju prokletu srbiju svom glupom dodiku pa tamo gradite crkve đubreta jedna!!!
NISTA NE BI FALILO DA ZAPALI SVIJECU SVOJIM PRADJEDOVIMA HRISCANINA I DA SE POMOLI BOGU ZA NJIH..
I Fatu i crkvu treba zapaliti...Religija je najvece zlo na planeti koja vijekovima prinosi zrtve na oltare ILUMINATA, a u tome prednjace krscanske crkve, na celu sa KATOLICKOM I PAPOM KOJI JE SAM SOTONA NA ZEMALJSKOM PRIJESTOLJU...
Da je ovo čudo tkz. crkva u mojoj avliji miniro bi je sa 10hiljada kubika exploziva da i prašine ne bilo tu
Fati Orlović jesu nuđene pare ali ona ne želi da ih primi nego želi da joj njeno dvorište vrate u prvobitno stanje. Nisu u pitanju pare nego nešto mnogo više a to je ponos. Na kraju krajeva zašto se crkva uopšte pravila u Konjević Polju gdje je 100% živjelo Bošnjačko stanovništvo?Nešto slično kao i u Kozluku. Bošnjaci su platili SPC-u za izmještanje sagrađene crkve na temeljima srušene džamije.
Srbija je još od cara Dušana protjeravala neposlušne Srbe, kriminalce i hajduke u Bosnu.Tadašnji Bosanci su sve ljude prihvatali ne sluteći da će im se to odbiti od glavu. Za vrijeme kraljevina SHS i kraljevine Jugoslavije Bosancima je zemlja otimana a besplatno davana Srbima.Tako postoje tzv. dobrovoljačke šume za zasluge na Solunskom frontu, priznavanje kmetskih selišta, i dodjele državnog zemljišta,priznavanje uzurpacija poljoprivrednog zemljišta. Tako su novonaseljeni Srbi i poslije II sv.rata uz dva svjedoka da su uzurpirali zemljište prije 6 aprila 1941 godine dobivali ogromna prostranstva na kojima su se naseljavali. U isto vrijeme Bosancima je oduzimano sve što se moglo oduzeti. Gradovi u kojima su većinom bili Bošnjaci su podlijegali nekakvim nacionalizacijama tako da su od Bosanaca oduzimana i zemljišta i objekti a davani ,,sirotinji\'\'. Evo i nakon 66 godina otimačina od Bosanaca se nastavlja u tzv. RS-u.Dodik sada poziva Kosovare da im da besplatno Bosansko zemljište.
FATA ORLOVIC JE OBICNI PREVARANT I LAZOV!!!! ISPLACENE SU JOJ OGROMNE PARE ZA OVU ZEMLJU A ONA BI I NOVAC I ZEMLJU!!!!!!! BECIROVIC NEK ISKORISTI SVOJ AUTORITET TAKO STO CE SE ZALOZITI DA SE SILNE DZAMIJE IZGRADJENE NA SRPSKOJ ZEMLJI SRUSE A ZEMLJA VRATI VLASNICIMA!!!
Glup si k\'o ona stvar. Ako je neko prodao zemljište nemože više biti njegovo vlasništvo nego onog ko ga je kupio.Za sve ove objekte koje si nabrojao postoji dokumentacija čija je bila i na koji naćin je dodjeljeno zemljište za izgradnju.Konkretno zemljište koje je uzimano za izgradnju novih naselja poput Alipašinog Polja,Dobrinje bivšim vlasnicima je isplačena ma.te.rijalna šteta. Poznajem Trapare koje su za svoje nekretnine dobili dva ogromna stana na Dobrinji plus novčanu nadoknadu od koje su veoma dobro živili.U Sarajevu na teritoriji koju su kontrolisali Armija BIH za vrijeme sukoba nije srušen ni jedan pravoslavni a ni katolički vjerski objekat dok su u RS-u srušene gotovo sve džamije i tamo gdje nije bilo nikakvih oru.žanih sukoba. Fati Orlović je zemljište oteto na silu prilikom etničkog čišćenja i ge.nocida u istočnoj Bosni.Ona nije ni za šta pitana niti je dobila bilo kakvu mat.erijalnu odštetu Imali ste priliku neke stvari popraviti ali se još uvijek ponašate kao fašisti
@OBILIĆ opametili smo se za ubuduće
@123 456 A jeste se i opametili,\"alal vera\"!Od silne pameti završili u vicevima :)
@OBILIĆ vidiš kako smo mi fino o vama pisali a vi nam onako vraćate.al opametili smo se i mi ;)
DZAMIJE IZGRADJENE NA ZEMLJI KOJA PRIPADA SRBIMA U Bosanskom Petrovcu dzamija izgradjena na zemlji koja je oduzeta od SPC U selu Križevići, u opštini Olovo, sagrađena je džamija na imanju Ljubomira Divljanovića U selu Noćajevci kod Stupara, na zemlji Vlade Đerića U Vrapčićima kod Mostara na imanju Anđelka Loze U Rakovici kod Sarajeva, na zemlji Mome Despića. U Nedžarićima u Sarajevu izgrađena je džamija kralja Fahda na srpskom zemljištu GDJE JE BECIROVIC LICEMJER DA ISKORISTI SVOJ AUTORITET DA SE VRATI ZEMLJA UZURPIRANA OD SRBA????
nesmetaju mi crkve ali da je izgrađena na mojoj zemlji to bi već bilo uklonjeno
wow, daj da vidimo taj dokaz da su izgrađene na srpskoj zemlji. Daj ne serri skelto, sto posto provjereno, nije srpska. pa prije nego slijedeći put počneš lupati gluposti informiši se. Munara koja je bespravno bila napravljena na Bradini, šrušena je. Eh sad da vidimo vas p.s. ovi srrbi su opsjednuti nama, uvijek vise na našem portalu
wow, daj da vidimo taj dokaz da su izgrađene na srpskoj zemlji. Daj ne serri skelto, sto posto provjereno, nije srpska. pa prije nego slijedeći put počneš lupati gluposti informiši se. Munara koja je bespravno bila napravljena na Bradini, šrušena je. Eh sad da vidimo vas p.s. ovi srrbi su opsjednuti nama, uvijek vise na našem portalu