Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo becirovicu, kao jedan od istinskih branioca suvereniteta BiH nije se ni moglo nista drugo od tebe ocekivati kada je u pitanju suverenitet drugih zemalja
Azerbejdžan je prošao kroz probleme slične našim, i puna podrška Bećiroviću sa ovim stvarima!!!
Samo naprijed Denise, predstavljate BiH u najboljem svjetlu.
Azerbejdžan je jedna jako razvijena i bogata država i podržavam Bećirovića i njegove težnje da poboljša saradnju BiH i Azerbejdžana. Svaka čast.
DENISE BOSNA I HERCEGOVINA JE UZ TEBE, SAMO NAPRIJED!!!
Samo naprijed majstore, ti si pravi predstavnik BiH u svijetu. Pozdrav iz Banja Luke.
podrška doktoru bećirovićui
a šta kažu genocidni na ovo
Pa vidimo koliko je lagumdzija do danas unio kapitala i prosperiteta drzavi, sve izdaje i pljacke od dodika do lagumdzijinih sluga ! Denis Becirovic je jedan od rijetkih SDP clanova koji ima etiku i intiligenciju, ostalo je sljam !
U CIJE SU ime i uz ciju SAGLASNOST DANAS 31 - Januara JE Tuzilastvo RBIH-e POTPISALO KAPITULACIJU I IZDAJU RBIH-e u Briselu, TE KATASTROFE ZA DRZAVU I BRANIJOCE RBIH-e? lagumdzija i svi ostali politicari na vlasti, STOKA JEDNA IZDAJNICKA ! DANAS JE TUZILASTVO BIH-e " HINJSKI I IZDAJNICKI" potpisalo SPORAZUM o razmjeni dokumenata o RATNIM zlocinima izmedju RBIH-e i agresorske srbije barbara znajuci da je srbija POCINILA 95% svih ratnih zlocina u RBIH- u i to SU POTPISATL u BRISELU, GLAVNOM centru "ANTI" Bosne i Bosnjaka! Dal je tuzilastvo BIH-e ZAHTJEVALO SAGLASNOT od svih BRANIJOCA O OVOM OPASNOM I SRAMNOM SPORAZUMU , SAGLASNOST ZA POTPIS OD SVIH koji su ODBRANILI RBIH-u od agresije srbije barbara, ko i gradjana i Parlamenta drzve BIH-e ? STA OVO ZNACI, KAPITULACIJA I IZDAJA LAGUMDZIJE I OSTALIH POLITICARA NA VLASTi! Vidjet cemo i konstatovati u VRLO MALOM VREMENU KATASTROFALNE POSLJEDICE ZA DRZAVU I SVE BRANIOCE RBIH-e !
haha ne može suverenitet svoje zemlje da sačuva a daje podršku nekoj tamo zemlji, zašto se tako ne zalažeš kada je suverenitet Srbije u pitanju, kako da očekuješ da tebe neko priznaje ako se ti ne trudiš da njega ne priznaš. Zato će BiH i biti za koju godinu nepostojeća država, rastavljena na tri dijela.
DOSTA VIŠE SA KOMENTARIMA ,RUŽIT ĆE VAS SLUČAJNI PROLAZNIK,PRVO NJEGA PITATI ONDA KOMENTARISATI.
Ako kaze Dodik,morate prvo njega pitati...........
Izgleda da se samo SDP-ovci bore za medjudrzavne odnose... Sad Becirevic, maloprije Niksic.. Pohvale :)
Po ovome se vidi kome je stalo do ugleda BiH u svijetu. Denis zna gdje treba ubirati poene na pametan nacin, a da to bude korisno i drugima.
"Bosna i Hercegovina i Azarbejdžan su prijateljske države i između njih nema spornih pitanja. Dobro sarađujemo na ekonomskom i političkom planu i možemo se svi zahvaliti Republici Azarbejdžan koja je pomogla BiH u ekonomskoj i političkoj promociji. SDP podržava potpisivanje rezolucije i glasat ćemo za njeno usvajanje rezolucije" Naravno da treba raditi na poboljsanju odnosa, ne samo sa Azarbejdzanom, nego i sa ostalim drzavama... Evo imamo kao primjer i Albaniju :) Svaka cast :)