Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj cojk je GOSPODIN!! Za ove cobane ovde u vladi!!!! Skidam kapu sve najbolje ti želim
Ja bih ovog Becirevica volio vidjeti u predsjednistvu BiH
Oj... ja ga ne volim vidjeti ni u SDP-u. Lik je... nesposoban. Rano je upao u politiku, trebalo im je mladih i "sposobnih" - sto su zakljucili po tome da je brzo prosao kroz fakultet. No ispostavilo se da je tip totalno nesposoban za ikakav rad. Streber u najgorem smislu - onaj sto uci napamet, dobije ocjenu, zaboravi sta je citao. Lik je politici koliko je i SDA na vlasti. Cak se ni u stranci ne istice, a kamo li da ga pamtimo po necem sto je konkretno uradio.
kakva odvratna njuska, rodjeno dijete izvodi u setnju obucen ko agent KGBa, nije skinuo kravatu 10 godina, starmali zlatkov klon
Mi, antifašisti smo na pragu nečega čega je bilo 1941. Formirat ćemo , ponovo, antifašističke jedinice i sa priče preći na dijela! To je sada već vrijeme Bećiroviću. Jedinice koje će raditi sve što treba da se vrati antifašistički poredak. SRT SMRADOVIMA - SLOBODA NARODU!
@klixovac1999 - Sratko će ih povesti, čim promjeni pelene!
Ej trebamo?!
to je glavno, moramo, trebamo...
nemoj ti alahati jezim se od tebe.Ne dipr svega ti hebo ti lagumdzija tetku
rijetko odvratan lik
To su uradili Srbi, poštujte nešto vaše.
ti Becirovicu malo kasnis.. trebalo je odmah reagovati ..do sad smo to vec zaboravili
Tako je predsjedniče