Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Denis Becirovic je prilika za ovu drzavu. Konacno imaju ljudi za koga. Znaci bez izgovora svi su isti ili nema se kome dati glas. Zasluzuje covjek podrsku i priliku, ima sve sto jedan predsjednik treba da ima i posten je. Hvala, prijatno.
@empire da tako je sad imamo priliku da dobijemo pravog i sposobnog clana predjsednistv. Izabrat cemo Denisa!
SDP radi odlican posao, pametnom je dosta da vidi razliku između npr ovoga kandidata i cirkusijade od SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Citam jucer sda odgovorila Denisu jer ih je nesto provalio, tacnije Bakira jer nije ni gledao kakvu je strategiju potpisao.. Odgovorili mu kao u smislu da on nije dobro procitao. Pa ja vjerujem da je Becirovic vise procitao i napisao u svojih zadnjih pet otvorenih pisama nego citav sda establisment u zivotu i to ukljucujuci pisemene iz skolskih dana.
hahahahaha baš
Pa Denis je za njih sve institucija
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Denis zaslužuje svu podršku jer je konstantno u potrazi za načinima da popravi stanje u državi i da građanima bude bolje. Kao takav, podnosilac je više stotina poslaničkih pitanja koja se tiču, prvenstveno ekonomije, zaštite poljoprivrede, poljoprivrednih proizvođača, sigurnosti građana, privlačenja stranih investicija, euroatlantskih integracija.
Denis je jedini kandidat koji može doprinijeti promjenama u državi na bolje, jer je prvenstveno najaktivniji na političkoj sceni, obrazovan je i vrijedan, a kao dokaz tome ide i činjenica da je u Predstavničkom domu na prijedlog Denisa Bećirovića usvojeno više konkretnih prijedloga nego na prijedlog bilo kojeg ministra u Vijeću ministara BiH ili bilo kojeg poslanika vladajućih stranaka.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Jedini kandidat za Predsjedništvo koji nikada nije ni jednu jedinu marku uzeo iz budžeta je Mirsad Hadžikadić. #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.
Plan za BOSNU I HERCEGOVINU: 1. Mirsad Hadžikadić. Hadzikadic2018
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Izbori? Hadžikadić! I neka je izasao iz emisije na FTV-u i sasuo im istinu u lice!! Momenat iz emisije na FTV-u: https://bit.ly/2R4aoGC
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Svak' za svoju stranku - svi za Hadžikadića! I neka je izasao iz emisije na FTV-u i sasuo im istinu u lice!! Momenat iz emisije na FTV-u: https://bit.ly/2R4aoGC
Presmješan, čuo Jerlagića da spominje HE Zvornik i sad i on o tome priča.
Razlika između njega i ostalih je ta sto se svi pale sada, mjesec dva pred izbore. Denis reaguje pravovrmeno godinama. Zato ce i pobjediti.
Mali, gubiš se. Svakom svojom narednom izjavom sve više ličiš na pinokia. Daj dođi sebi, pročitaj malo nadležnosti predsjedništva, mogućnosti i drži se te teme. Naravno da treba zaštititi hidroenergetske potencijale BiH ali nije to nadležnost predsjedništva već vlade.
procitaj ti bolje tj detaljnije, moze uticati i na to
@AGA10 Može samo dogovoriti sastanak na nivou vlada država. To mu je krajnji domet. Sve ostalo radi vlada jer to je u njenoj nadležnosti.
Ja nevjerujem da ima pošten čovjek koji nema puno povjerenje u tebe. SAMO NAPRIJED, UDTI I NIKOGA NE ŠTEDI !
Denis Bećirović, tih i skroman čovjek, velikih je političkih potencijala. Iskusni parlamentarac koji je svojim inicijativama u državnom parlamentu ostavio jasan pečat nekorumpiranog i beskompromisnog borca za građansku BiH. Istoričar po profesiji, antifašista po uvjerenju, argumentovano se bori protiv čitavih pokreta za reviziju savremene istorije.
hahahahhahahaahahhahaaa
Sto vise napadaju, vise ce ih Denis osamariti na izborima. Bit ce to mozda i najcistija i najveca pobjeda do sada. Nista sladje nego kad si sam protiv svih i pobjedis a da jednu losu rijec od protivnicima ne kazes.
Izbor: Hadžikadić. #MH2018
Ovoga u predsjednistvo i nakrivit kapu sto se tice vanjske politike